The Balm En Root: τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών που λατρεύουν στο εξωτερικό έφτασαν επιτέλους και στην Ελλάδα!

Υπάρχει αυτή η διπλή εμμονή που έχει κάθε γυναίκα…
Εμμονή νούμερο ένα: προϊόντα με τέλειο packaging, girly κατά προτίμηση που είναι ό,τι πρέπει για να στολίζεις το νεσεσέρ- boudoir- μπάνιο σου και σου φτιάχνουν την διάθεση!
Εμμονή νούμερο δύο: τα μαλλιά μας! Θέλουμε πάντα να δείχνουν φροντισμένα, να είναι υγιή και λαμπερά με εκείνο το τέλειο styling. Χμμμ… Και πολλές φορές, όμως, θα έχεις διαπιστώσει πως αυτά τα δύο δεν πάνε απαραίτητα μαζί! Κάποιες φορές μάλιστα, είναι αντιστρόφως ανάλογα (όσο περισσότερο styling, τόσο λιγότερο υγιή δείχνουν τα μαλλιά μας).

Και κάπου εδώ είναι η καταλληλότερη ευκαιρία να σου συστήσω την ολοκαίνουρια σειρά περιποίησης μαλλιών από την αγαπημένη The Balm, την σειρά En Root! Και σου υπόσχομαι ότι αυτή η σειρά θα γίνει η εμμονή νούμερο τρία για κάθε μια από εμάς: έχει τέλειο packaging, κάνει τα μαλλιά μας να δείχνουν λαμπερά και υγιή και σε αντίθεση με τα περισσότερα προϊόντα styling όχι μόνο ΔΕΝ καταστρέφει την τρίχα αλλά αντίθετα την θρέφει και την φροντίζει!

En Root Hair Care: τα μαγικά συστατικά που την κάνουν ξεχωριστή!
Η ολοκληρωμένη σειρά En Root περιλαμβάνει τα πάντα από προϊόντα περιποίησης και styling, ακόμη και μια μαγική μάσκαρα μαλλιών (αν δεν έχεις προλάβει να πας κομμωτήριο ή αν έχεις καναδυό λευκές τριχούλες που θέλεις να καλύψεις είναι ότι πρέπει!) που χάρη στην σύνθεσή τους είναι όλα τους μοναδικά! Πρόκειται για προϊόντα εμπλουτισμένα με εκχυλίσματα bamboo, πρωτεΐνες ρυζιού, βιταμίνες Α, C και Ε για την απαλή θρέψη των μαλλιών. Επίσης, δεν περιλαμβάνουν Parabens ή άλλες επιβλαβείς χημικές ουσίες. Με ελάχιστες χρήσεις θα διαπιστώσεις πως τα μαλλιά σου είναι πιο υγιή, δυνατά, πλούσια σε όγκο και ομοιόμορφη όψη ενώ παράλληλα θα προστατεύονται από τυχόν βλάβες που προκαλούνται από την υπεριώδη ακτινοβολία και την θερμότητα του styling.

En Root Hair Care: η σειρά!
Η ολοκληρωμένη σειρά En Root Hair Care της The Balm περιλαμβάνει 15 plus διαφορετικά προϊόντα. Και παρακάτω θα βρεις μερικά από τα δικά μου αγαπημένα (έπρεπε να επιλέξω αναγκαστικά! Αλλιώς θα μπορούσα να σου γράφω ωωωωωρες ατέλειωτες για τα νέα προϊόντα που υπάρχουν στο μπάνιο μου!).

Moisturize My Hair Shampoo (€17.49). Στην ζωή αυτή έχω μιλήσει με εκατοντάδες κομμωτές και hair stylists! Και μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις οι γνώμεις να είναι διαφορετικές, αλλά οοοοοολοι συμφωνούν στο εξής: τα μαλλιά πρέπει να είναι ενυδατωμένα και καθαρά! Και με αυτό το σαμπουάν είναι σίγουρο ότι θα εξασφαλίσεις αυτό ακριβώς που θες!

Smooths Roads A-head Shine Serum (€17.49). Ναι έχω εμμονή με την λάμψη των μαλλιών και ναι αν το ίδιο συμβαίνει και με την δική σου περίπτωση θα πρέπει να αποκτήσεις αυτό το serum! Απλώς ψεκάζεις τα μαλλιά σου και λάμπουν!


Newly Paved (Brown) Roads A-head Hair Mascara (€17.49). Νόμιζες ότι εκεί έξω υπάρχουν μάσκαρα μόνο για τις βλεφαρίδες; Καιρός να σου συστήσω την νέα μάσκαρα μαλλιών που καλύπτει εκείνες τις άσπρες τριχούλες που σου χαλάνε την διάθεση!

Construction A-Head Spray Gel (€18.50). Αυτό το gel μαλλιών είναι σε μορφή spray και κάνει το τέλειο φιξάρισμα τόσο σε ίσια όσο και σε σγουρά μαλλιά. Και το καλύτερο part; Σε αντίθεση με όλα τα άλλα gel δεν κολλάει τα μαλλιά σου!

Serious Conditions A-head Conditioning Mask (€17.49). Super ενυδατική μάσκα μαλλιών που εισχωρεί σε βάθος στα ξηρά και αφυδατωμένα μαλλιά. Περιέχει έλαια argan που κλειδώνουν την λάμψη και την υγρασία στην τρίχα!

Την ολοκαίνουρια σειρά περιποίησης μαλλιών από την The Balm μπορείς να την βρεις σε επιλεγμένους χώρους ομορφιάς και κομμωτήρια αλλά και να τα παραγγείλεις online από το επίσημο site της Make Me Up, δηλαδή εδώ!

Read More

And More