Τα νέα ανοιξιάτικα βερνίκια! Μόλις έφτασαν στο γραφείο!

Μπορεί η Άνοιξη να μοιάζει ακόμη μακριά, όμως, οι πρώτες ανοιξιάτικες αφίξεις καλλυντικών στο γραφείο μας έχουν βάλει σε… ηλιόλουστο mood! Ανάμεσα στα δεκάδες προϊόντα που κατέφθασαν αυτή την εβδομάδα ήταν και τα πρώτα βερνίκια. Και από τα χρώματα που ανακαλύπτεις στη μαγική σακούλα όταν την ανοίξεις, υποψιάζεσαι και ποιες είναι οι τάσεις στα χρώματα που θα έρθουν! Μετά από ένα γρήγορο σκανάρισμα της νέας σειράς βερνικιών Essie, επέλεξα το νέο αγαπημένο μου και ήδη έβαψα τα νύχια μου με μια λιλά απόχρωση με τον πολύ ελπιδοφόρο τίτλο French Affair!

Επειδή, όμως, πάντα μια εικόνα έχει περισσότερα να πει, πάρε εδώ μια γεύση από τα χρώματα που θα μας απασχολήσουν σε λίγο διάστημα από τώρα (αν είσαι ανοιξιάτικος τύπος, μπορείς να αφήσεις στην άκρη τα χειμερινά γκρι και να υιοθετήσεις εδώ και τώρα τις πιο παστέλ αποχρώσεις!).

Εδώ το αγαπημένο μου French Affair σε ματ λιλά απόχρωση


Το Coat Azzure σε ιριδίζον μπλε για τις πιο ανατρεπτικές. Ένα χρώμα που κυριάρχησε και σε αρκετά catwalks για την σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2011


Το Kisses & Bises σου δίνει την δυνατότητα να παίξεις το μανικιούρ στα… δάχτυλα! Πώς; Άπλωσε αυτή την απόχρωση πάνω από το αγαπημένο σου χρώμα ή τοποθέτησε μια στρώση κάτω από την ιριδίζουσα απόχρωση της επιλογής σου για να δημιουργήσεις ένα λαμπερό αποτέλεσμα. Δίνει τέλειο ιριδίζον effect!

Τι λέει η Essie Weingarten για την συλλογή
Είναι η ιδρύτρια της εταιρίας Essie και είναι αυτή που επιμελείται προσωπικά κάθε βερνίκι που φτάνει στα ράφια των καταστημάτων. Η συγκεκριμένη συλλογή, όπως λέει, είναι εμπνευσμένη από τον St. Tropez της glamorous δεκαετίας του ’50 και την θρυλική Brigitte Bardot και συνεχίζει: “Κάθε γυναίκα κρύβει μέσα της μια Brigitte και αυτή η σειρά την βοηθά να βγάλει αυτή την γυναίκα προς τα έξω!”.

Last chance info
Τα βερνίκια της Essie κοστίζουν €12.50 και μπορείς να τα παραγγείλεις πλέον και μέσω του site essienail.gr. Όμως, για τα συγκεκριμένα χρώματα θα πρέπει να κάνεις μερικές μέρες ακόμη υπομονή καθώς θα διατίθενται από τον επόμενο μήνα.

Read More

And More