Η Essie κυκλοφόρησε βερνίκια με snakeskin εφέ!

Θυμάσαι το μανικιούρ με μαγνήτη που σου είχαμε δείξει εδώ; Πρόκειται για ένα εφέ που γίνεται πολύ, πολύ εύκολα αρκεί να έχεις το κατάλληλο βερνίκι. Πώς γίνεται; Απλώνεις μια στρώση βερνίκι στο νύχι, γυρνάς το καπάκι του βερνικιού ανάποδα, το πλησιάζεις στο νύχι και αυτό αρχίζει να διαμορφώνεται. Το μυστικό είναι να μην αφήσεις το βερνίκι να στεγνώσει!

Και η αλήθεια είναι ότι ελάχιστες εταιρίες είχαν γυρίσει την πλάτη τους σε αυτό το mini trend. Ανάμεσά τους και η Essie, μια εταιρία που μας έχει συνηθίσει σε κλασικές και… κλασάτες υφές!

Ώσπου, τελικά ούτε η Essie δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην επιρροή των βερνικιών με μαγνήτη που πωλούνται με μανία. Έτσι, τον ερχόμενο μήνα πρόκειται να κυκλοφορήσει την σειρά Repstyle (από το reptile, aka ερπετό, και το στιλ!). Η σειρά περιλαμβάνει έξι διαφορετικά χρώματα. Βεβαίως, δεν είναι ακόμη γνωστό αν και πότε τα συγκεκριμένα βερνίκια θα έρθουν και στην Ελλάδα (αλήθεια, θα ήθελες να έρθουν η το mini trend των βερνικιών με μαγνήτη σε αφήνει παγερά αδιάφορη;).

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/NOVEBER/30_11/collection.jpg
Που έχουμε ξαναδεί το snakeskin μανικιούρ; Πριν από περίπου ένα χρόνο μια μανία κατέβαλε τις Νεοϋορκέζες: μανικιούρ από αληθινό δέρμα φιδιού. Ναι! Α-λη-θι-νό! Θέλεις περισσότερες λεπτομέρειες; Δες εδώ!

Read More

And More