Επιτέλους χρώμα! Δες την ανοιξιάτικη συλλογή της Essie!

Κάθε φορά που φτάνουν στο γραφείο οι νέες συλλογές χρωμάτων της Essie, τα νύχια μου μοιάζουν να είναι μια σεζόν μπροστά! Και κάπως έτσι, αυτή την στιγμή που πληκτρολογούνται αυτές οι γραμμές, τα ρούχα μου είναι μαύρα, η διάθεσή μου χειμερινή, αλλά το μανικιούρ μου καλοσωρίζει την άνοιξη με το Navigate Her!

Ας το πάρουμε από την αρχή: η φετινή ανοιξιάτικη συλλογή Essie είναι εμπνευσμένη και αφιερωμένη στις όμορφες, δραστήριες γυναίκες με φιλοδοξίες. Είναι η γυναίκα που δεν την ενδιαφέρει να παίξει με ασφάλεια και στοιχηματίζει εκτός ορίων. Τόσο στη μόδα, όσο και στα οικονομικά, είναι έτοιμη, πρόθυμη, και ικανή να επαναστατήσει και να δοκιμάσει κάτι νέο και φρέσκο.

“Η τύχη είναι με τους τολμηρούς”, λέει η ιδρύτρια της μάρκας και Global Creative Director Essie Weingarten (την θυμάσαι; Την έχουμε συναντήσει εδώ), “Είμαι τόσο εμπνευσμένη από τη γυναίκα που τολμά να ονειρεύεται, ακολουθεί τα ένστικτα της και πάντα καταφέρνει να βγάζει μπροστά τον καλύτερο της εαυτό”. Ποτέ δεν στηρίζεται μόνο στη γοητεία της, η αυτοδημιούργητη γυναίκα γνωρίζει τι θέλει και ακριβώς πώς να το αποκτήσει. Είναι η οδηγός στο δρόμο της ζωής της με τόλμη, εξυπνάδα και αυτοκυριαρχία στη μόδα.

Και για να μιλήσουμε με… αποχρώσεις και ντοκουμέντα, ορίστε μερικά από τα χρώματα της συλλογής

Απόχρωση Navigate Her. Για την γυναίκα που γνωρίζει ακριβώς που πηγαίνει κι έχει τρομερή αυτοπεποίθηση

Tour de Finance. Ένα λαμπερό φούξια που σε κάνει πρόεδρο του στιλ!

Α crewed interest. Super ροδακινί απόχρωση που επιστρέφει δυναμικά στη μόδα!

Τα βερνίκια της ανοιξιάτικης συλλογής Essie μπορείς να τα βρεις από τον Φεβρουάριο σε επιλεγμένα ινστιτούτα αισθητικής.

Αλήθεια, ποιο είναι το αγαπημένο σου; Έχεις βάψει τα νύχια σου ανοιξιάτικα ή δεν το έχεις τολμήσει ακόμη; Στείλε το σχόλιό σου εδώ!

Read More

And More