Ελεύθερες ρίζες, οξείδωση, πρόωρη γήρανση. Τι είναι; Ποια νέα κρέμα- επανάσταση τα καταπολεμά;

Το προηγούμενο βράδυ το πέρασα σε ένα bar- hot spot στο κέντρο της Αθήνας. Τι συνεπάγεται αυτό; Πολύς καπνός (έχω την αίσθηση ότι δεν έχει απαγορευτεί πουθενά!) και 1-2 ποτήρια αλκοόλ. Κι ενώ υπό άλλες συνθήκες το επόμενο πρωί θα με έβρισκε με αφυδατωμένη, θαμπή και κουρασμένη επιδερμίδα, τα πράγματα έχουν αλλάξει! Πώς; Πρόσφατα επένδυσα σε μια νέα κρέμα από την Estee Lauder. Λέγεται DayWear και κάνει αυτό: προστατεύει την επιδερμίδα σου από τον καπνό (και όχι μόνο!) που ο διπλανός φυσάει επιδεικτικά στο πρόσωπό σου! Εν ολίγοις, είναι η κρέμα θαύμα, πλούσια σε αντιοξειδωτικά που καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες και την πρόωρη γήρανση!

Beauty μαθήματα
Είναι λέξεις που ακούμε καθημερινά ή διαβάζουμε παντού. Πρόωρη γήρανση, ελεύθερες ρίζες, αντιοξειδωτικά Τι είναι, όμως, το καθένα από αυτά και πόσα ξέρουμε στ’ αλήθεια; Πάμε να τα δούμε ένα προς ένα:
Πρόωρη γήρανση: Στην πραγματικότητα, μόνο το 20% της γήρανσης της επιδερμίδας μας προκαλείται από το πέρασμα του χρόνου ενώ το υπόλοιπο 80% από εξωγενείς, περιβαλλοντικούς παράγοντες όπως ο ήλιος, η μόλυνση, ο καπνός.
Ελεύθερες ρίζες: Επιστημονικές έρευνες έχουν αποδείξει ότι οι ελεύθερες ρίζες είναι σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνες για την πρόωρη γήρανση. Παράγονται κάτω από συνθήκες στρες, εξαιτίας της κακής διατροφής, του καπνίσματος, την έντονη- υπεριώδη ακτινοβολία, την μόλυνση του περιβάλλοντος.
Αντιοξειδωτικά: Υπάρχουν πέντε βασικοί τύποι οξείδωσης: ο ήλιος, η μόλυνση, ο καπνός, ο μεταβολισμός, το άγχος. Και αυτή την οξείδωση έρχονται να σταματήσουν τα αντιοξειδωτικά στοιχεία τα οποία μπορούμε να εξασφαλίσουμε είτε μέσω της διατροφής μας (καρύδια, μούρα, σπανάκι έχουν την δράση αυτή) είτε μέσω της ολοκαίνουριας DayWear από την Estee Lauder!

DayWear: τι κάνει και γιατί θα την αγαπήσεις!

Η ολοκαίνουρια DayWear της Estee Lauder κυκλοφορεί σε κρέμα και σε Sheer Tint με χρώμα για ΄σένα που θέλεις να συνδυάσεις προστασία και ελαφριά κάλυψη (η απόχρωση αποκτά τον τόνο της επιδερμίδας σου όταν πια απλωθεί).
΄Οσον αφορά στη δράση της, η ολοκαίνουρια DayWear εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες, μειώνει αισθητά τα πρώτα σημάδια γήρανσης, τις λεπτές ξηρές γραμμές, ενυδατώνει σε βάθος, ενώ το 96% των γυναικών που την δοκίμασαν δήλωσαν ότι αισθάνθηκαν αμέσως το δέρμα τους πιο υγειές και δροσερό. Λοιπόν, δεν θέλεις να μπεις σε αυτό το group;
Για περισσότερες πληροφορίες σχεδικά με το προϊόν κάνε κλικ εδώ στο επίσημο site.

Extra info
Σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο, στο Attica στο Golden Hall σε περιμένει μια μεγάλη έκπληξη. Στα stands της Estee Lauder θα έχεις την δυνατότητα να δοκιμάσεις το νέο θαύμα με έναν… διαφορετικό τρόπο! Μην το χάσεις!

Read More

And More