Τέλειο μαύρισμα με ή χωρίς ήλιο!

Την τελευταία φορά που επιχείρησα να φορέσω το αγαπημένο μου φόρεμα (μόλις προχθές!) το αποτέλεσμα ήταν αποκαρδιωτικό. Κατάλευκα πόδια με όλες τις ατέλειες που μπορεί να αποτυπώνονται ξεκάθαρα πάνω στον συγκεκριμένο καμβά.

Φυσικά, δεν χρειαζόταν παρά να δώσω δύο μόλις μέρες στον εαυτό μου για να αποκτήσω το πιο-bronze-goddess-δεν-γίνεται χρώμα! Οι μυημένες σε ζητήματα beauty οι οποίες δεν έχει χρειαστεί να έρθουν ποτέ μέχρι σήμερα αντιμέτωπες με ένα ζευγάρι λευκά πόδια, σίγουρα γνωρίζουν την σειρά Bronze Goddess. Οι υπόλοιπες, ιδού πως θα αποφύγουν τις παγίδες του ήλιου και όχι μόνο…

Νέα συλλογή αντηλιακής περιποίησης Bronze Goddess
H σειρά Bronze Goddess έχει κερδίσει τις καρδιές πολλών beauty addicted ανά τον κόσμο (τουλάχιστον ένα στα τρία boudoir που έχω “επισκεφτεί” τελευταία φιλοξενεί το άρωμα Bonze Goddess). Όμως, η Bronze Goddess κρύβει πολλές ακόμη εκπλήξεις για να περάσεις μαζί της ένα ολόκληρο καλοκαίρι πιο όμορφη από ποτέ!

Η νέα Συλλογή Περιποίησης Bronze Goddess διαθέτει πέντε αντηλιακά προϊόντα με συνθέσεις που περιλαμβάνουν την πιο προηγμένη προστασία UVA της Estee Lauder και συμμορφώνονται με τη Σύσταση 1:3 της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τα Αντηλιακά Προϊόντα, πέντε φωτεινά προϊόντα self-tan και ένα υπέροχο ενυδατικό προϊόν ενίσχυσης του μαυρίσματος για χρήση μετά την ηλιοθεραπεία.

Λεπτομέρειες παρακαλώ!

Η ολοκληρωμένη σειρά για τον ήλιο Bronze Goddess περιλαμβάνει προϊόντα self tan για να αποκτήσουμε τέλειο ηλιοκαμένο χρώμα χωρίς ήλιο, αντηλιακά σώματος και προσώπου καθώς κι ένα προϊόν after sun που καταπραϋνουν την αίσθηση τραβήγματος, ενυδατώνουν και παρατείνουν το μαύρισμά μας. Πιο αναλυτικά:

Για την ηλιοθεραπεία: Bronze Goddess Sun Indulgence for Face and Body

Η συγκεκριμένη σειρά περιλαμβάνει πέντε αντηλιακές λοσιόν για το πρόσωπο και το σώμα με SPF για χαμηλή, μέτρια και υψηλή προστασία. Όλες οι αντηλιακές λοσιόν περιέχουν μια «Ασπίδα Ελαίων Αντηλιακής Προστασίας» (Solar Screen Oil Armor), με συστατικά όπως το Έλαιο Μακαντάμια και το Έλαιο Κουκούι, η οποία παρέχει μία τεχνολογία άμυνας για αναβαθμισμένη προστασία της επιδερμίδας από το περιβάλλον.
Θα λατρέψεις το υπέροχο καλοκαιρινό άρωμα που θυμίζει καρύδα και cocktails!
Extra info: Μην ξεχνάς να απλώνεις αρκετή ποσότητα πριν την έκθεσή σου στον ήλιο και να επαναλαμβάνεις συχνά ώστε να έχεις απόλυτη ασφάλεια.

Για μαύρισμα χωρίς ήλιο: Bronze Goddess Golden Perfection Self Tanners for Face and Body

Πέντε self-tanners με τέλεια υφή, από κρέμα γαλάκτωμα μέχρι και εύχρηστο spray για να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα στην δική σου επιδερμίδα! Κάθε σύνθεση (εκτός από το σπρέι) έχει θερμό, χρυσαφένιο τόνο, και περιέχει συστατικά όπως Πούδρα Κεχριμπαριού και Μίκα, που φωτίζουν αμέσως την επιδερμίδα. Αμέσως μετά την εφαρμογή οποιασδήποτε από αυτές τις συνθέσεις, η επιδερμίδα αναπτύσσει ένα φυσικό, ομοιόμορφο, χρυσαφένιο χρώμα, που αρχίζει να μετατρέπεται σε πλούσιο, μέτριου βάθους χρώμα σε λιγότερο από μία ώρα. Δικό μου αγαπημένο, το Radiant Perfection Firming Body Creme που συνδυάζει σύσφιξη, ενυδάτωση και τέλειο μαύρισμα!
Extra info: όσο πιο εντατικά το χρησιμοποιείς, τόσο βαθύτερο μαύρισμα επιτυγχάνεις!

Για μετά τον ήλιο: Decadent Moisture Tan Enhancer For Body
Έχεις περάσει μια μέρα ολόκληρη κάτω από τον καυτό ήλιο (αδημονώ να μου συμβεί!) και τώρα αναζητάς ένα προϊόν που θα καταπραϋνει την επιδερμίδα σου σε βάθος! Το έχουμε! Το Decadent Moisture Tan Enhancer For Body δεν ενυδατώνει απλώς το σώμα, αλλά ενισχύει και παρατείνει το υπέροχο τροπικό μαύρισμα που μόλις απέκτησες!

Extra info
Όλα τα προϊόντα Bronze Goddess είναι στα €31.00 εκτός από το Bronze Goddess Radiant Perfection Firming Body Crème και το Decadent Moisture Tan Enhancer for Body τα οποία κοστίζουν €36.00

Λοιπόν, ποιο είναι το δικό σου αγαπημένο προϊόν Bronze Goddess; Ανακάλυψέ το κι εξωτερίκευσε την… Bronze θεά που κρύβεις μέσα σου!

Read More

And More