Τα νέα μολύβια της Estee Lauder κάνουν και για σκιά!

Είναι αυτή η περίοδος των νέων λανσαρισμάτων και στο γραφείο φτάνουν κάθε μέρα και νέα προϊόντα. Και τα τεστάρουμε. Ας πιάσουμε το task μολύβια ματιών. Όταν στο γραφείο φτάνουν μολύβια ματιών τα δοκιμάζουμε πρώτα στο χέρι μας για να τεστάρουμε υφή και απόχρωση. Και μετά τα σβήνουμε από το χέρι μας.

Και αυτό το μικρό story παραπάνω στο είπα για να σου δώσω ένα backstage info για το πώς ανακαλύψαμε πως τα ολοκαίνουρια μολύβια ματιών Estee Lauder Double Wear Stay-in-Place κάνουν και για σκιά! Γιατί όταν τα σβήσαμε απλώθηκαν τόσο τέλεια σαν να είχαμε απλώσει σκιά. Πράγματι, το προϊόν περιέχει σιλικόνη που έχει σαν αποτέλεσμα αυτό το smudged effect.

Επίσης, ένα bonus info γι’ αυτά τα μολύβια είναι ότι θα τα βρεις σε οκτώ καθόλου βαρετές αποχρώσεις αλλά δικά μου αγαπημένα είναι το 08 Pearl που το φοράς και σαν σκιά και στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου για να κάνει το βλέμμα σου ξεκούραστο και το 07 Emerald Volt που δείχνει τέλειο φορεμένο και σβησμένο στην ρίζα του κάτω βλεφάρου (ειδικά αν έχεις καστανά μάτια κάνει το χρώμα τους να δείχνει εντονότερο).

Και κάτι τελευταίο: από την μια μεριά έχουν ειδικό σφουγγαράκι για το smudging.

Και κάτι (πραγματικά) τελευταίο: κυκλοφορούν τον Φεβρουάριο.

Read More

And More