Πίσω στην κορυφή της σελίδας
24.04.2015 | 23:00
Νατάσα Μπερέκου - Tweet me @berekoukou

Breaking news! Η Eva Mendes είναι το νέο πρόσωπο της Estee Lauder!

Breaking news! Η Eva Mendes είναι το νέο πρόσωπο της Estee Lauder!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Είναι η μητέρα του παιδιού του Ryan Gosling. Και είναι και το κορίτσι του Ryan Gosling. Μετάφραση: έχουμε κάθε λόγο να ζηλεύουμε την Eva Mendes. Κι εντάξει! Και να θέλουμε να της μοιάσουμε. Και τώρα ξέρουμε πως...

Η Eva Mendes είναι το νέο πρόσωπο της Estee Lauder, νέο που έφτασε πριν λίγο στο mail μου και μάλιστα πρόκειται να συνδέσει το πρόσωπό της με μια ολοκαίνουρια σειρά περιποίησης, την New Dimension, aka αυτή που θα δεις παρακάτω...

/

"Είμαι ενθουσιασμένος που υποδεχόμαστε την Eva Mendes στην οικογένεια της Estee Lauder για να εκπροσωπήσει το νέο επαναστατικό προϊόν New Dimension. Ως σύζυγος, καριερίστα και τώρα μητέρα η Eva καταλαβαίνει απόλυτα την δύναμη και την σημαντικότητα της μεταμόρφωσης που έχει να κάνει και με το νέο επαναστατικό New Dimension ενώ με την ζεστασιά της θα μας βοηθήσει να μεταφέρουμε όλα όσα θέλουμε και αφορούν στο νέο προϊόν στις γυναίκες σε όλο τον κόσμο", είπε ο Jane Hertzmark Hudis, ο παγκόσμιος πρόεδρος της Estee Lauder".

"Από τότε που ήμουν έφηβη θαύμαζα την Estee Lauder και τις γυναίκες της. Είμαι ενθουσιασμένη που είμαι το πρόσωπο της νέας New Dimension γιατί μπορώ να κατανοήσω απόλυτα το τι πρεσβεύει αυτό το προϊόν- τη δύναμη που έχουμε ως γυναίκες να μεταμορφωνόμαστε", πρόσθεσε η Eva Mendes.

Και τώρα: Ένα, πώς σου φαίνεται η Eva Mendes ως πρόσωπο της Estee Lauder και δύο, ανυπομονείς όσο εγώ να δοκιμάσεις την νέα New Dimension; Ο όρος "επαναστατικός" με έβαλε σε πειρασμό.


Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10