Μόνιμη αποτρίχωση στο σπίτι! ΄Εχουμε όλες τις λεπτομέρειες!

Η τριχοφυϊα είναι ένα θέμα που απασχολεί 9 στις 10 γυναίκες! Και όσο ανεβαίνουν οι θερμοκρασίες, τόσο περισσότερη επιδεμίδα θα είναι εκτεθειμένη σε κοινή θέα που σημαίνει ότι η ανάγκη μας για οριστική λύση επείγει!

Φυσικά και υπάρχουν λύσεις που μας προσφέρουν οριστικά αποτελέσμα. Όπως για παράδειγμα, laser σε ιατρείο. Μια λύση με υπέροχα αποτελέσματα για το δέρμα σου αλλά αντιστρόφως ανάλογη για το budget σου αφού τα χρήματα που πρέπει να διαθέσεις είναι πολλά! ‘Εχουμε την τέλεια λύση!

Silk’ n Flash & Go: Μόνιμη αποτρίχωση στο… σπίτι αποκλειστικά από την Κωτσόβολος!
Η Νο1 αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών στην Ελλάδα, αλλάζει για ακόμα μία φορά τα δεδομένα της αγοράς, λανσάροντας αποκλειστικά στα καταστήματά της τη νέα πρωτοποριακή συσκευή Silk’ n Flash & Go, της εταιρείας Silk’ n, για μόνιμη αποτρίχωση στο σπίτι.

Σε μία εποχή όπου οι καταναλωτές αποδέχονται περισσότερο τις θεραπείες αισθητικής, ωστόσο μόνο το 2% του πληθυσμού έχει τη δυνατότητα, οικονομικά, να στραφεί στην επαγγελματική θεραπεία με παλμικό φως HPL, η Κωτσόβολος καινοτομεί, δίνοντας την ευκαιρία σε όλες εμάς να αποκτήσουμε μία συσκευή μόνιμης αποτρίχωσης για οικιακή χρήση σε λογική τιμή.

Με κλινικά αποδεδειγμένη δράση και απόλυτα ασφαλείς, η πρώτη συσκευή με τεχνολογία φωτός για χρήση στο σπίτι, μας δίνει τη δυνατότητα να απαλλαχθούμε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα και το καλύτερο; Χωρίς να είμαστε αναγκασμένες να φύγουμε από το σπίτι μας!

Λειτουργία και αποτελέσματα
Μέσω μίας πολύ απλής και ανώδυνης διαδικασίας, προσφέρει μακροχρόνια αποτελέσματα, έως και 50% μείωση της τριχοφυΐας μετά από μόλις 3-4 αγωγές, χωρίς να είναι απαραίτητη η συνταγογράφηση από ειδικό γιατρό.

Βασισμένη στην τεχνολογία Home Pulse Light (HPLTM), η οποία είναι ιδιοκτησία της Home Skinovations και στηρίζεται στο συνδυασμό της επιλεκτικής φωτοθερμόλυσης με μία μοναδική ηχητική δράση, η συσκευή προσφέρει θεαματικά αποτελέσματα, συγκρίσιμα με εκείνα των επαγγελματικών “λέιζερ”.

Αποτρίχωση από την κορυφή μέχρι τα… νύχια!
Με την ολοκαίνουρια συσκευή Silk’ n Flash & Go, αποκλειστικά από την Κωστόβολος, μπορείς να απαλλαγείς οριστικά από κάθε ίχνος τριχοφυϊας σε

Μπικίνι

Χέρια

Πρόσωπο


Πόδια

Λοιπόν, τι λες; Μήπως ήρθε η ώρα να επισκεφτείς το κοντινότερο κατάστημα Κωτσόβολος;

Read More

And More