Η Ελένη Φουρέιρα άλλαξε τα μαλλιά της! Δες εδώ το νέο της look!

Είναι κάποιες celebs που δεν μένουν με τα ίδια μαλλιά περισσότερο από δύο μήνες. Και καλά κάνουν! Γιατί οι αλλαγές τους αυτές μας δίνουν έμπνευση. Όπως θα γίνει και στην περίπτωση αυτή της Ελένης Φουρέιρα (πάμε στοίχημα ότι κάποιες από εσάς εκεί έξω θα ζητήσετε από τον κομμωτή σας αυτά ακριβώς τα μαλλιά;).

Την αλλαγή στο look της έκανε ο Αλέξανδρος Στυλιανός, πάντα σε συνεργασία με την ίδια και τον make up artist και φίλο της Ελένης, Παντελή Τουτουντζή. Και φυσικά, ζητήσαμε από τον Αλέξανδρο όλα τα info! Και φυσικά (ξανά!), σου έχουμε τις λεπτομέρειες!

“Σκουρύναμε την ρίζα δύο τόνους, κάναμε κατά μήκος κάποια φυσικά ξανοίγματα τα οποία ήταν πιο έντονα στις άκρες των μαλλιών. Αποφασίσαμε να γυρίσει στο φυσικό της κάνοντας ένα wild και φυσικό χτένισμα με όγκους. Ο λόγος που κάναμε τώρα αυτή την αλλαγή ήταν γιατί έρχεται καλοκαίρι, ο καιρός έχει ανοίξει και το μαύρισμα που θα αποκτήσει η Ελένη στην πορεία θα ταιριάζει τέλεια με αυτούς τους τόνους. Επιπλέον, ένας λόγος που επιστρέψαμε στα φυσικά της μαλλιά είναι γιατί θέλαμε ένα ανέμελο και όχι στιλιζαρισμένο hair look που ταιριάζει με την διάθεση της εποχής!”.

Στην πράξη τώρα, αυτό είναι το νέο hair look της Ελένης Φουρέιρα από photo που μας έστειλε αποκλειστικά ο Αλέξανδρος Στυλιανός (thank you!).

Λοιπόν, πώς σου φαίνεται η Ελένη Φουρέιρα με το νέο look στα μαλλιά της; Έλα να το συζητήσουμε!

Read More

And More