Η εορταστική συλλογή Jessica Glamarama!

Αυτές τις γιορτές επιβάλλεται να ξεφύγεις από τις ματ ή έστω shiny υφές και να επιλέξεις glitter παντού! Κυρίως στα νύχια! Και μόλις εντοπίσαμε στο Νύχι- Νύχι (είχαμε ένα καταπληκτικό shooting τα αποτελέσματα του οποίου θα τα δεις πολύ σύντομα!) την εορταστική συλλοή Glamarama από την Jessica!
Η συλλογή Jessica Glamarama εμπνέεται από το γιορτινό πνεύμα και αποτελείται από έξι ιδιαίτερες αποχρώσεις: το ονειρικό και κλασσικό κόκκινο Velvet Fantasy, το πύρινο Hot Hot Hot για εκρηκτικό στυλ, το λαμπερό Heart’s Desire και το βαθύ πορφυρό Magic Spell. Για όσες επιλέγουν εκθαμβωτικά looks, η Jessica Cosmetics δημιούργησε τη σαμπανιζέ απόχρωση Glitterati (αγαπώ!) και το glitter μπλε Platinum Wishes.

Όπως όλα τα βερνίκια της Jessica, έτσι και τα βερνίκια της σειράς Glamarama χρησιμοποιούν την πιο πρωτοποριακή τεχνολογία, στεγνώνουν γρήγορα και είναι απολύτως φιλικά προς το περιβάλλον καθώς δεν περιέχουν τολουόλιο, φορμαλδεΰδη και DBP. Δίνοντας έμφαση στην υγιεινή περιποίηση των άκρων, τα βερνίκια της συλλογής Jessica Glamarama περιέχουν βιταμίνη Α για βαθιά ενυδάτωση καθώς και δείκτες UVA/UVB για την προστασία από τον ήλιο.
Αφεθείτε στα χέρια των έμπειρων beauty experts των καταστημάτων NYXI∙NYXI και ανανεωθείτε με μια ολοκληρωμένη εμπειρία ομορφιάς και περιποίησης που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε αυτές τις γιορτές.

Read More

And More