Gwen Stefani 4 OPI! Plus: πώς να κάνεις ακριβώς τα νύχια που βλέπεις εδώ!

Όταν σκέφτομαι την Gwen Stefani το μυαλό μου κάνει μερικούς αυτόματους συνειρμούς. Όπως κόκκινο κραγιόν ή ξανθό πλατινέ μαλλί. Σίγουρα, πάντως, δεν θα την σκεφτόμουν σε σχέση με νύχια (αλοίμονο! Υπάρχει η Rihanna γι’ αυτό!). Κι όμως, η frontwoman των No Doubt μόλις έκλεισε συμφωνία με την OPI (που όπως μάθαμε εδώ χθες είναι μια από τις top εταιρίες σε βερνίκια).

Η εταιρία εμπνεόμενη από το θέμα του Met Gala Punk: Chaos to Couture θέλησε να δημιουργήσει μια collection που να αποδίδει τον ρόλο που παίζει η μουσική στην μόδα και πόσο μπορεί να την επηρεάσει. Και με δεδομένο αυτό, η Gwen είναι η καλύτερη επιλογή.

/

Όσον αφορά την συλλογή, εδώ θα βρεις τέσσερις βασικές αποχρώσεις: Love, Angel, Music, Baby με διαφορετικές υφές από ματ μέχρι σατινέ. Plus: στην συλλογή υπάρχει και η βάση Lay Down That Base που δημιουργεί ένα τέλειο εφέ καθρέφτη. Για το αν η συλλογή έρθει στην Ελλάδα, θα σε ενημερώσω σύντομα.

Μέχρι τότε, όμως, μπορείς να πάρεις όποιο κόκκινο και μαύρο βερνίκι έχεις, να κάνεις κλικ εδώ και να δεις πώς γίνεται το πλάγιο γαλλικό που έχει εδώ η Gwen Stefani! Γιατί εμείς στο δείξαμε πολύ, πολύ καιρό πριν!

Read More

And More