Η Gwyneth Paltrow μεταμορφώνεται σε τραγουδίστρια για την Max Factor!

Τον Σεπτέμβριο είχε φτάσει στα αυτιά μας ότι η Gwyneth Paltrow επρόκειτο να είναι το νέο πρόσωπο της καμπάνιας σε ένα πολύ ιδιαίτερο concept! Η Gwyneth Paltrow σε κάθε φωτογράφιση θα αφήνονταν στα χέρια διαφορετικού make up artist (όλα υπό την εποπτεία της Pat McGrath) και θα μεταμορφωνόταν σε κάτι διαφορετικό (για να δεις όλο το άρθρο κάνε κλικ εδώ).

Τότε είχα κλείσει το post κάπως έτσι: “Και ποιος είναι ο βασικός στόχος; Αυτά τα looks να εμπνεύσουν όλες εμάς στην καθημερινότητά μας και να πειραματιστούμε με κάτι νέο και διαφορετικό. Τα πρώτα επτά looks θα κυκλοφορήσουν τον Νοέμβριο. Και είμαι πολύ περίεργη να δω α) την μεταμορφωμένη Gwyneth Paltrow και β) αν τελικά θα με παρακινήσει να ξεβολευτώ και να πειραματιστώ με ένα διαφορετικό beauty look από ότι συνήθως!”

Και έφτασε Νοέμβριος και μαζί με αυτόν έφτασε στο γραφείο και ένα νεσεσέρ με τα παρακάτω προϊόντα…

Και μαζί με αυτά κι ένα στικάκι που όταν το άνοιξα είδα την Gwyneth Paltrow μεταμορφωμένη σε τραγουδίστρια! Θέλεις να δεις; Voila!

Και μερικές backstage photos! Αυτές!

Και μαζί με αυτό κάποια βήματα για να αντιγράψεις το μακιγιάζ της Gwyneth Paltrow! Τα οποία βήματα ακολούθησα και έχω να πω ότι το concept της Max Factor με έπεισε να γίνω ή να κάνω ένα εντελώς διαφορετικό μακιγιάζ από αυτό που έχω συνηθίσει! Και το αποτέλεσμα μου άρεσε πολύ!

Αν, λοιπόν, έχεις βαρεθεί να κάνεις το ίδιο make up και θέλεις να πειραματιστείς με αυτό εδώ, παρακάτω σου έχω τα βήματα της Pat McGrath που ακολούθησα εγώ και τώρα είναι η σειρά σου!

1. Απλώστε το νέο Max Factor Facefinity All Day Flawless 3 in 1 Foundation για βάση με μεγάλη διάρκεια και λάμψη.
2. Απλώστε απαλά την ασημένια σκιά από τη διπλή Smoky Eye Effect Silver Storm της Max Factor στο πάνω βλέφαρο και περάστε και μια απαλή γραμμή κατά μήκος του κάτω βλεφάρου. Χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σας, απλώστε τη σκιά προς τα έξω σβήνοντάς την σταδιακά και δημιουργώντας ένταση γύρω από τα μάτια.
3. Χρησιμοποιώντας το νέο Colour X-pert Eyeliner της Max Factor σε απόχρωση Deep Black, τραβήξτε μια γραμμή ξεκινώντας από την εσωτερική γωνία του ματιού κατά μήκος των βλεφαρίδων και φτάνοντας ως την εξωτερική. Μπορείτε να δώσετε έξτρα ένταση απλώνοντας την σκιά Earth Spirits Eye Shadow της Max Factor σε απόχρωση Onyx στο πάνω βλέφαρο και με ένα πινελάκι να το ενσωματώσετε με την ασημένια σκιά.
4. Περάστε τη γραμμή των πάνω και κάτω βλεφαρίδων και την εσωτερική κάτω πλευρά τους με ένα μολύβι Kohl σε μαύρο. Τέλος δώστε ένταση και όγκο στις βλεφαρίδες με τη False Lash Effect mascara της Max Factor σε μαύρο.
5. Χρησιμοποιείστε ένα ρουζ σε φυσική απόχρωση, περνώντας με ένα πινέλο τα μήλα και τα ζυγωματικά με κινήσεις προς τα έξω και προς τα πάνω. Κρατείστε την ένταση του look στα μάτια και διατηρείστε τα χείλια λαμπερά και θηλυκά, περνώντας τα με μια απαλή απόχρωση κραγιόν με διάρκεια, όπως το Lipfinity της Max Factor σε απόχρωση Glowing

Read More

And More