Προφυλακτικό για τα μαλλιά; Κι όμως υπάρχει (ή κάπως έτσι)!

Αυτό το νέο μπορεί να σου τινάξει τα… μαλλιά στον αέρα! Αλλά να που είμαι κι εγώ που έλκομαι από ό,τι παράδοξο- αλλόκοτο- ακαταλαβίστικο υπάρχει εκεί έξω. Και κάπως έτσι, έπεσα πάνω σε αυτό το προϊόν το οποίο υπό άλλες συνθήκες θα είχα ήδη παραγγείλει και ήδη δοκιμάσει! Αλλά επειδή η online παραγγελία είναι κάτι που απλά δεν γίνεται αυτές τις μέρες, έκανα μια online έρευνα για να έχω feedback από όσες τυχόν την έχουν δοκιμάσει.

Λοιπόν, το προϊόν που βλέπεις παραπάνω λέγεται Split End Therapy και έρχεται σε αυτό το σετ που βλέπεις εδώ (χωρίς την τούφα!). Κοστίζει από 5 έως 8 δολάρια και αποτελείται από δύο μέρη:
1ο μέρος: η θεραπεία που απλώνεις στις ταλαιπωρημένες σου άκρες και αποτελεί ένα μείγμα από έλαιο argan και άλλα ευεργετικά συστατικά.
2ο μέρος: αυτό το κάτι-σαν-προφυλακτικό μέσα στο οποίο βάζεις τα μαλλιά σου και τα αφήνεις για περίπου 15-20 λεπτά. Αυτό που εξυπηρετεί το κάτι-σαν-προφυλακτικό, λοιπόν, είναι ότι ουσιαστικά βοηθάει να αναπτυχθεί θερμοκρασία, να ανοίξουν τα λέπια της τρίχας και τα ευεργετικά συστατικά του μείγματος να μπουν στο βάθος της τρίχας για να εξασφαλίσουν μέγιστη θρέψη, ενυδάτωση και προστασία από την ψαλίδα.

Το Split End Therapy μπορείς να το παραγγείλεις online εδώ (αλλά για τώρα δεν… μπορείς!) αλλά στην πραγματικότητα και για να μην γελιόμαστε μπορείς να κάνεις και αυτό: ανάμειξε μάσκα με λάδι μαλλιών πέρασέ το κυρίως στις άκρες των μαλλιών σου και τύλιξε τα με μια ζεστή πετσέτα. Μείνε έτσι για περίπου μισή ώρα και όταν ξεπλύνεις με άφθονο νερό τα μαλλιά σου θα είναι πολύ απαλά.

Εναλλακτικά, μπορείς να κάνεις καλύψεις την ψαλίδα σου ακολουθώντας το κόλπο που έδειξε ο Sam McKnight στο show του οίκου Chanel και που μπορείς να δεις εδώ και μετά εδώ!

Last chance info: Θες να μακρύνεις τα μαλλιά σου αλλά η ψαλίδα δεν σε αφήνει; Κάνε κλικ εδώ και μάθε όλα τα tips για να μακρύνουν πιο γρήγορα!

Read More

And More