Beauty alert! Έρχεται το πρώτο άρωμα μαλλιών και είμαστε ενθουσιασμένες!

Υπάρχουν beauty news. Και υπάρχουν beauty news που σε ενθουσιάζουν!!!! Ακριβώς έτσι, με πολλά θαυμαστικά. Και αυτό το νέο ανήκει αναμφισβήτητα στην δεύτερη κατηγορία, ειδικά για κάποιες σαν εμένα που έχουν εμμονή με τα μαλλιά τους και τις μυρωδιές. Και αν συνδυάσεις τα δύο παραπάνω (εμμονή+ εμμονή) έχεις και την είδηση!

Ladies and… ladies έφτασε το πρώτο άρωμα μαλλιών από την L’Oreal Professionnel και μυρίζει υ-πέ-ρο-χα (ελπίζω να φτάσουμε σε τέτοια επίπεδα τεχνολογίας σύντομα ώστε να μπορώ να σου μεταφέρω και μυρωδιές!). Το άρωμα μαλλιών λέγεται Mythic Oil Le Parfum, όπως υποψιάζεσαι ανήκει στην θρυλική πλέον σειρά του Mythic Oil, θα το βρεις σε επιλεγμένα κομμωτήρια από την 1η Νοεμβρίου και η ενδεικτική λιανική τιμή του είναι €29.00.

Αλλά πίσω από όλη αυτή την πληροφόρηση, υπάρχει ένας μύθος. Τον άκουσα στην παρουσίαση του αρώματος, κράτησα σημειώσεις κι επειδή είναι έχει πολύ ενδιαφέρον τον μοιράζομαι μαζί σου!

Ο μύθος

/

Μια φορά και έναν καιρό… στη Βαβυλώνα…
Ο Βασιλιάς Ναβουχοδονόσορ παντρεύτηκε την όμορφη Σεμίραμις, διάσημη για τη μεγαλοπρέπεια και τη σαγηνευτική της δύναμη. Η Σεμίραμις όμως έψαχνε με απόγνωση τους πλούσιους και αρωματικούς κήπους της χαμένης της παιδικότητας. Για αυτό το λόγο, ο Βασιλιάς, θέλοντας να της αποδείξει την αγάπη του, έχτισε για χάρη της τους Κρεμαστούς Κήπους της Βαβυλώνας.
Η Σεμίραμις περνούσε αρκετές ώρες μέσα στους Κήπους και ανάμεσα σε φυτά και μοναδικά λουλούδια από κάθε άκρη του κόσμου. Έτσι, λοιπόν, τα μαλλιά της κατακλύστηκαν από μοναδικά αρώματα, τα οποία δημιούργησαν μία σύνθεση που έκανε το Βασιλιά να την ερωτευτεί για πάντα.
Η L’Oréal Professionnel εμπνεύστηκε από τη Σεμίραμις και δημιούργησε το Mythic Oil Le Parfum, ένα ξόρκι του πάθους!

Bonus info: Το Mythic Oil Le Parfum είναι και για το σώμα! ΄Ετσι με μια αγορά έχεις δύο προϊόντα. Plus: δεν μπερδεύεις τις μυρωδιές!

Λοιπόν, πώς σου φαίνονται τα νέα μου; Θα επενδύσεις στο άρωμα μαλλιών;

Read More

And More