Τα νύχια- καθρέφτης της Heidi Klum! Που θα τα βρεις!

Λέγονται mirror lacquers και είναι το πιο πρόσφατο nail trend που μας συστήθηκε τον τελευταίο καιρό. Το αμέσως προηγούμενο trend είναι τα multi- color nails (μετάφραση: νύχια ουράνιο τόξο). Τα είχαμε δει στην Σίσσυ Χρηστίδου καιρό πριν στα βραβεία mad.

Eπειδή, όμως, τα trends έρχονται με φορά από έξω προς τα μέσα (βλ. από το Hollywood στην Ελλάδα) το επόμενο nail trend μας το συστήνει η Heidi Klum.

Πρόκειται για τα mirror lacquers και όπως προδίδει ο τίτλος τους είναι βερνίκια με effect καθρέφτη που δημιουργούν πολλές και ενδιαφέρουσες αντανακλάσεις.

Εδώ, βέβαια, η Heidi Klum έχει δυνδυάσει δύο τάσεις σε μια αφού υπέκυψε στον πειρασμό και των multi color nails. Και από αυτή την μακρινή photo μπορείς να διαπιστώσεις πόσο εντυπωσιακά δείχνουν ακόμη και από απόσταση!

Mirror lacquers εντοπίσαμε στην εταιρία Dorleac και η ενδεικτική λιανική τιμή τους είναι €5.80. Μπορείς να τα βρεις σε εξειδικευμένα καταστήματα περιποίησης άκρων.

Λοιπόν, πώς σου φαίνονται τα mirror lacquers; Θα τα προτιμήσεις ή όχι; Ποια είναι η δική σου αγαπημένη τάση στα νύχια; Στείλε το σχόλιό σου εδώ!

Read More

And More