Έλληνας ο δημιουργός του πρώτου αρώματος του Jay Z!

Επιτρέψτε μου την κάπως… χμμμ σωβινιστική προσέγγιση του θέματος, αλλά παντού υπάρχει ένας Έλληνας! Στην προκειμένη υπάρχει πίσω από το πρώτο άρωμα του Jay Z! Κι ενώ κανονικά εδώ η είδηση θα ήταν ότι ο Jay Z βγάζει άρωμα ή ότι απέρριψε 3.200(!) ονόματα μέχρι να καταλήξει στο Gold Jay Z όπως έγραψε το WWD, δεν μπορούμε να μην κάνουμε focus στον αρωματοποιό!

Ο αρωματοποιός, λοιπόν, λέγεται Ilias Ermenidis και εργάζεται στην Firmenich, ενώ είναι η μύτη πίσω από κάποια σημαντικά αρώματα με το Princess της Vera Wang, το Gucci by Gucci και το L’Eau Cheap and Chic του Moschino.

Όσον αφορά το ολοκαίνουριο Gold Jay Z το οποίο θα κυκλοφορήσει από 20 Νοεμβρίου στα Barneys κι έπειτα παγκόσμια, έχει περιγραφεί ως ένα ultra luxurious άρωμα (aka υπερ-πολυτελές).

/

Ο Ilias Ermenidis είναι ο Έλληνας αρωματοποιός πίσω από το νέο (και πρώτο!) άρωμα του Jay Z. Και δεν είναι ο μοναδικός Έλληνας που κρύβεται πίσω από μεγάλα beauty project! Αλήθεια, θυμάσαι που σου είχαμε γράψει ότι Έλληνας είναι και αυτός που έκανε την Kim Kardashian ξανθιά; Περισσότερες λεπτομέρεις μπορείς να δεις εδώ!

Read More

And More