Την προσοχή σας, παρακαλώ! Η Jennifer Aniston είπε πώς θα κάνει τα μαλλιά της στον γάμο!

Η Jennifer Aniston πουλάει πολύ! Και τα μαλλιά της ακόμη περισσότερο! Με απλή λογική, αυτό σημαίνει πως όταν η Jennifer Aniston παίρνει την απόφαση να μιλήσει για τον γάμο της και πώς θα κάνει τα μαλλιά της τότε, τότε έχουμε να κάνουμε με μια beauty alert είδηση.

Στην συνέντευξη που έδωσε στο αμερικάνικο Marie Claire, μεταξύ πολλών άλλων, η Jennifer είπε και το εξής: “Για τον γάμο μου δεν θα έπιανα ποτέ τα μαλλιά μου πάνω, αλλά πιστεύω ότι ένα πέπλο είναι πάντα χαριτωμένο! Μου αρέσουν πολύ τα χαλαρά και φυσικά μαλλιά γιατί κάνουν αντίθεση με το νυφικό. Τόσο χαλαρά σαν να σηκώθηκα μόλις από το κρεβάτι!”.

΄Οσον αφορά το ποιος θα αναλάβει το hair styling την ημέρα του γάμου της με τον Justin Theroux, αυτό δεν είναι άλλος από τον Chris McMillan. Τον θυμάσαι; Είναι ο ίδιος πριν λίγο καιρό είχε δηλώσει πως όταν της έκανε το Rachel cut ήταν φτιαγμένος!

Και κάτι ακόμη (που εντάξει, ξεπερνάει το λεπτό όριο του beauty και τείνει να γίνει gossip). Μήπως όταν η Jen περιέγραφε τα μαλλιά της για τον γάμο της είχε αυτό στο μυαλό της…

Read More

And More