Χαμός στο διαδίκτυο! Ισχυρίζονται ότι κάηκαν από αντηλιακή εταιρίας που ανήκει στην Jessica Alba!

Αν παρακολουθείς τον κόσμο της ομορφιάς θα γνωρίζεις ότι η Jessica Alba έχει μια εταιρία καλλυντικών, την Honest Company η οποία είναι α) eco- friendy και β) μεταξύ πολλών άλλων καλλυντικών εκεί θα βρεις και αντηλιακές κρέμες.

Όμως, να που κάποιοι επένδυσαν στην τελευταία και όπως ισχυρίστηκαν έπαθαν έγκαυμα όταν βγήκαν στον ήλιο φορώντας την αντηλιακή της εταιρίας. Και δεν έμειναν μόνο εκεί: έβγαλαν photo από την καμμένη τους επιδερμίδα και την ανέβασαν στο διαδίκτυο κάνοντας mention την εταιρία και την ίδια την Jesssica Alba.

Να μερικά παραδείγματα…

Σύμφωνα με έρευνα που έγινε κατόπιν των καταγγελιών βρέθηκε ότι η κρέμα περιείχε 9.3% οξείδιο του ψευδαργύρου όταν το standard ποσοστό κυμαίνεται από 18-25%.

Από την άλλη, η εταιρία σε μια προσπάθεια να προασπίσει την θέση της έκανε επίσημη ανακοίνωση η οποία έλεγε ότι σε όλα τα προϊόντα της Honest Company γίνονται πάντα tests προτού φτάσουν στα σημεία πώλησης και πως στο δικό τους site τα παράπονα για την Sunscreen Lotion ήταν 0.5% σε σχέση με τα θετικά σχόλια.

Τα συμπεράσματα δικά σου! Εν τω μεταξύ τσέκαρε εδώ τον απόλυτο οδηγό αντηλιακών για να μην πάει τίποτα λάθος σε σχέση με την δική σου επιδερμίδα αυτό το καλοκαίρι!

Read More

And More