Η JLO το νέο πρόσωπο της L’Oreal! Τι λέει η ίδια;

Κάποτε ήταν η Jenny from the block. Σήμερα, είναι μια γνήσια star που τα τελευταία χρόνια βλέπει τις μετοχές της να ανεβαίνουν με τρελούς ρυθμούς. Έχει πουλήσει χιλιάδες δίσκους, έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες, έχει υπάρξει παραγωγός, άλλες φορές με επιτυχία κι άλλες όχι. ΄Ομως αυτό που όλες οφείλουμε να της αναγνωρίσουμε είναι ότι η Jennifer Lopez… το ΄χει!

Αυτό φαίνεται να είδαν πάνω της και τα στελέχη της L’Oreal τα οποία γρήγορα της έκαναν πρόταση προκειμένου να μπει στο δυναμικό των spokesperson της χρυσής εταιρίας (να σου θυμίσω ότι στη λίστα συμπεριλαμβάνονται οι Eva Longoria, Diane Kruger, Beyonce, Evangeline Lilly και πολλές, πολλές ακόμη). Η απάντηση, σχεδόν αυτονόητη κι έτσι στο εξής θα βλέπουμε το πρόσωπο της Jennifer Lopez να φιγουράρει στα τηλεοπτικά spot και τις φωτογραφικές καμπάνιες της L’Oreal.

“Είμαστε περισσότερο από ενθουσιασμένοι για την συνεργασία της Jennifer Lopez με την εταιρία μας. Οι γυναίκες ανά τον κόσμο δεν την θαυμάζουν μόνο για την ομορφιά της αλλά και για τα χαρίσματά της και το ήθος της. Είναι τιμή για εμάς!” λέει ο Cyril Chapuy Global Brand President της L’Oreal Paris και συνεχίζει: “Η Jennifer θα είναι το πρόσωπο νέων προϊόντων για μακιγιάζ και μαλλιά που πρόκειται να λανσαριστούν το προσεχές διάστημα”.

Τι λέει η JLO
“Έχοντας χρησιμοποιήσει τα προϊόντα της L’Oreal σχεδόν μια ζωή, είμαι ενθουσιασμένη που θα συνεργαστώ με μια εταιρία της οποίας τα προϊόντα επιλέγουν γυναίκες σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου! Πάντα μου άρεσαν οι σοφιστικέ καμπάνιες της L’Oreal και μου αρέσει πολύ που θα είμαι μέρος μιας τέτοιας”.

Πάντως, σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, η πρώτη σειρά για την οποία θα φωτογραφηθεί η Jennifer αφορά προϊόντα μαλλιών με τον τίτλο Ever Sleek. Αδημονούμε!

Read More

And More