Η Joan Smalls λανσάρει δική της σειρά κραγιόν!

Το κραγιόν που βλέπεις παραπάνω είναι το Pure Color Envy Sculpting Lipstick απόχρωση Insolent Plum της Estee Lauder. Και το φόρεσε η Joan Smalls (που έτσι κι αλλιώς είναι πρόσωπο της Estee Lauder) στο τελευταίο Met Gala με αποτέλεσμα να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της. Συγκεκριμένα στα χείλη της.

Και όσον αφορά την Joan Smalls και αυτό το κραγόν είναι δύο τα τινά:
1. Η Estee Lauder ετοίμαζε συνεργασία με την Joan Smalls για να λανσάρει μια δική της σειρά με κραγιόν γι’ αυτό και επέλεξαν για εκείνη ένα τόσο ανατρεπτικό χρώμα στα χείλη προκειμένου να τραβήξει την προσοχή και να γινόταν μια καλή αρχή στην επικείμενη συνεργασία τους.
2. Μετά την εμφάνιση της Joan Smalls στο MET Gala με αυτό το κραγιόν, το προϊόν ξεπούλησε και η εταιρία αποφάσισε να λανσάρει σε συνεργασία με εκείνη μια ολοκαίνουρια σειρά κραγιόν που θα φέρει την υπογραφή της.

‘Οπως και να έγινε, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, το νέο είναι ότι η Joan Smalls συνεργάζεται με την Estee Lauder και θα λανσάρουν από κοινού μια σειρά κραγιόν. Το νέο το επικοινώνησε το top model ανεβάζοντας στο instagram της την photo που θα δεις παρακάτω και γράφοντας: “Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα κυκλοφορήσω με την Estee Lauder μια σειρά κραγιόν! Είναι όλα ματ και πολύ chic! Αυτό είναι μια από τις αγαπημένες μου αποχρώσεις κι εσείς πρέπει να διαλέξετε το όνομα: Ποιο πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο; Unattainable? Commanding ή Unstoppable?”.

Τι θα έλεγες να την βοηθήσουμε; Εμένα, πάντως, το commanding μου αρέσει πολύ! Α! Και εννοείται και αυτό το κραγιόν!

Read More

And More