So cool! Η Kate Hudson κάνει μόνη της το red carpet μακιγιάζ της!

Η Kate Hudson είναι από τα αγαπημένα μου κορίτσια! Είναι φρέσκια, όμορφη και το σημαντικότερο την στιγμή που οι άλλες ξοδεύουν άπειρες ώρες μπροστά από τον καθρέφτη τους για να γίνουν ομορφότερες εκείνη απλώς περνάει υ-πε-ρο-χά! Και το πιο εκνευριστικό; Είναι (εξίσου) εκνευριστικά όμορφη!

Από σήμερα, αγαπώ την Kate Hudson περισσότερο μετά από συνέντευξη που έδωσε η ίδια στο αμερικάνικο People. Και την αγαπώ α) γιατί δεν είναι καθόλου ματαιόδοξη και β) γιατί αν ήμουν φίλη της θα με έβαφε εκείνη!

“Αγαπώ να μακιγιάζω τις φίλες μου. Το κάνω συνέχεια! Αν τις παίρνω μαζί μου σε κάποια πρεμιέρα ή έχουμε κάποιο πάρτυ, έρχονται από το σπίτι μου νωρίτερα και κάνω το μακιγιάζ τους. Το αγαπώ!”.

Και εννοείται ότι η Kate Hudson πρέπει να είναι η μοναδική που κάνει μόνη της το μακιγιάζ στον εαυτό της και στις φίλες της! Όμως, δεδομένου ότι δεν είναι επαγγελματίας, εύκολα γίνονται λάθη! Τα οποία λάθη η ίδια διασκεδάζει και άκου και ένα true story που έχει ενδιαφέρον και αφορά την πρώτη, πρώτη εμφάνιση της Kate Hudson σε red carpet event. Επρόκειται για τα Academy Awards το 2001 και η Kate ήταν τότε 21.

“Με έντυσε η Stella McCartney κι εγώ ένιωθα το πιο cool κορίτσι του κόσμου! Μέχρι και το τελευταίο λεπτό η Stella δούλευε πάνω στο ρούχο για να τελειοποιήσει το αποτέλεσμα. Την επόμενη μέρα, άνοιξα την τηλεόρασή μου και έβλεπα παντού ότι είμαι στη λίστα με τις πιο κακοντυμένες των Academy Awards. Πήρα την Stella και ξεσπάσαμε σε γέλια, ενώ εκείνη μου είπε: “Κοίτα μωρό μου, ήταν τα μαλλιά!”.

Και όντως ήταν τα μαλλιά! Ιδού φωτό- ντοκουμέντο!

Κι ένα task! Δεδομένου ότι δεν είμαστε διάσημες δεν έχουμε να παρευρεθούμε σε red carpet event. Ένα τέτοιο event για εμάς θα ήταν ο γάμος μας. Και σε ρωτώ: θα πήγαινες ποτέ στο γάμο σου έχοντας κάνει μόνη σου το make up;

Read More

And More