5 φορές που η Kate Middleton μας απέδειξε γιατί είναι το hair icon μας!

Την στιγμή που εμείς περιμέναμε να βρούμε το επόμενο hair icon μας γιατί για την Jennifer Aniston είχαμε εξαντλήσει τα πάντα (σε σχέση με τα μαλλιά της και όχι μόνο) μπήκε στο παλάτι η Kate Middleton. Και μόνο το γεγονός ότι δύο παιδιά με τον πρίγκιπα μετά εξακολουθεί να κάνει καριέρα στον beauty κόσμο ως Η Kate Middleton αυτό αποδεικνύει την σταθερότητα της αξίας της!

Παρακάτω σου έχουμε συγκεντρωμένες εκείνες τις πέντε εμφανίσεις της που μας αποδεικνύουν γιατί όταν θέλουμε να πάρουμε έμπνευση για μαλλιά, υγιή τρίχα, χτενίσματα κουλουπού στρεφόμαστε σε εκείνη!

Το παραπάνω είναι το signature χτένισμά της. Αφήνει συνήθως τα μαλλιά της ίσια και κάνει χαμηλούς και πλούσιους κυματισμούς με φορά προς τα έξω.

Έβαλε πέρλες στο χαμηλό σινιόν της σε ένα tour με τον πρίγκιπα στην Ασία το 2012. Οι πέρλες δεν ήταν μόνο για το λαιμό από τότε!

Αγαπάει να σετάρει τα φορέματά της στα red carpet events με χαλαρές χαμηλές κοτσίδες οι οποίες στην ουσία κρύβουν αρκετή προσπάθεια από πίσω!

Και έχει εκείνες τις μικρές λεπτομέρειες στα ponytail της που τα κάνει να δείχνεις ακόμη πιο ενδιαφέροντα. Λεπτές τουφίτσες έρχονται προς τα πίσω και ενώνονται με το μήκος του ponytail με τσιμπιδάκια.

Όμως, δεν είναι μόνο καλή στα χαλαρά hair looks που δείχνουν effortless. Αντίστοιχα, όταν θέλει ένα πιο αυστηρό χτένισμα ξέρει επίσης καλά να το πετυχαίνει με μερικές σφιχτές μπούκλες.

Αλήθεια, εσύ σε ποιο από τα παραπάνω χτενίσματα βρίσκεσαι πιο κοντά; Κι επίσης, σου αρέσει η Kate;

Read More

And More