Check it out! Έφτασε στο γραφείο η σειρά που λατρεύει η Kate Middleton!

Στο γραφείο του TLIFE υπάρχουν πολλές αφίξεις σε προϊόντα ομορφιάς τα οποία οφείλεις α) να δοκιμάσεις και β) να γράψεις γι’ αυτά! Ok. Το “β” είναι προαιρετικό αφού φτάνεις να ακουμπάς το πληκτρολόγιο μόνο αν μείνεις ικανοποιημένη από αυτό.

Μια από τις τελευταίες beauty αφίξεις που με ενθουσίασαν ήταν και τα Lubatti, κατευθείαν από τα καταστήματα Body n Soul. Τα Lubatti είναι τα ίδια προϊόντα που χρησιμοποιεί η Kate Middleton αλλά και η Pippa. Αλλά πέραν της τέλειας υφής τους (ειδικά το λάδι σώματος ανήκει στην exclusive top 50 λίστα μου!) έχουν και πολύ ενδιαφέρον story από πίσω.

Φωτογραφικό ντοκουμέντο από τα beauty products Lubatti (ενυδατική σώματος, λάδι σώματος και κρέμα προσώπου) που έφτασαν μόλις στο γραφείο!

Προς beauty ενημέρωσή σου, σου λέω τα εξής: τα Lubatti είναι το brand που δημιούργησε η Tracey Malone, αδερφή της Jo Malone (σίγουρα γνωρίζεις την συγκεκριμένη σειρά καλλυντικών). Το όνομα Lubatti έχει προκύψει από το ινστιτούτο που διέθετε η μητέρα της Jo και της Tracey, η Eileen Malone, το Madame Lubatti στο οποίο συγκεντρώνονταν οι stars της εποχής όπως η Scarlett O’ Hara.

Στην Ελλάδα τα Lubatti μπορείς να τα βρεις αποκλειστικά στα Body n Soul. Όσον αφορά το κόστος. Το body lotion κοστίζει €35.00, το bath oil €42.00 και η κρέμα προσώπου €45.00.

Read More

And More