Το video της Kate Moss για τον Dior! Έχει το ΤΕΛΕΙΟ μακιγιάζ!

Είναι το κορίτσι που αρέσκεται στις προκλήσεις (είναι τυχαίο που περπάτησε στο catwalk της Louis Vuitton καπνίζοντας επιδεικτικά;). Είτε την λατρεύεις, είτε την σιχαίνεσαι (ανήκω στην πρώτη κατηγορία!). Ένα πράγμα, όμως, δεν μπορείς να της αμφισβητήσεις… for sure: η Kate Moss δεν περνά απαρατήρητη. Κάνει φασαρία! Γι’ αυτό και παρά το κακό ιστορικό της, οι top οίκοι ανά τον κόσμο την διεκδικούν με νύχια και με δόντια!

Η τελευταία υπογραφή που “έπεσε” ήταν με τον οίκο Dior κι έτσι η Kate Moss είναι το πρόσωπο της καμπάνιας για την σειρά κραγιόν Dior Addict (τυχαίο που πριν καιρό είχε πιαστεί να φοράει κραγιόν του οίκου Dior ενώ ήταν το πρόσωπο του Yves Saint Launent; Δες εδώ τις λεπτομέρειες!).

Σήμερα, έχουμε στα χέρια μας όλο το βίντεο της νέας τηλεοπτικής καμπάνιας το οποίο βασίστηκε στο πραγματικό story, όταν δηλαδή οι paparazzi απαθανάτισαν την Kate Moss να φορά το Dior Addict. Το τηλεοπτικό spot είναι εκπληκτικό! Αλλά αυτό που τελικά κλέβει την παράσταση είναι το υπέροχο catty eyes της Kate.

Δες εδώ το βίντεο

Αν σου άρεσε το eyeliner της Kate Moss κάνε κλικ εδώ και δες πώς μπορείς να το πετύχεις κι εσύ βήμα- βήμα!

Read More

And More