Νέα κραγιόν με την υπογραφή της Kate Moss!

Η φωτογραφία που επέλεξα δεν είναι τυχαία! Από την στιγμή που παντρεύτηκε η Kate Moss ο φακός των paparazzi δεν την έχει πετύχει πουθενά μόνη της. Εκείνη και ο Jamie Hince είναι τρελά ερωτευμένη πράγμα που θα μπορούσε να μεταφραστεί και σε “περνάω μια πολύ δημιουργική φάση στη ζωή μου”. Και όταν η Kate έχει κέφια έχει πάντα κάτι καλό να μας προτείνει!

Αυτή την φορά, η Kate Moss κυκλοφορεί κραγιόν που φέρουν την υπογραφή τους. Τα κραγιόν είναι της βρετανικής εταιρίας καλλυντικών Rimmel με την οποία έτσι κι αλλιώς η Kate συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια. Και όχι δεν είναι Dior (να σου θυμήσω ότι η Kate Moss είναι ταυτόχρονα και το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας Dior για τα Dior Addict Lipsticks). Μην αναρωτιέσαι πώς γίνεται! Είναι η Kate Moss και μπορεί να κάνει ό,τι θέλει!

Στο προκείμενο: τα κραγιόν της Kate κυκλοφορούν σε μαύρο packaging και σε επτά διαφορετικές αποχρώσεις. Στο πάνω μέρος φέρουν την υπογραφή της Kate ενώ στην σύνθεσή τους περιέχουν μια σύνθεση από pigments που προέρχονται από μαύρα διαμάντια τα οποία προσφέρουν ένα τρισδιάστατο effect στα χείλη και τα κάνει να δείχνουν πιο γεμάτα (κρατάς το τελευταίο μέρος της πληροφορίας. Αρκεί!).

Στην Μεγάλη Βρετανία τα κραγιόν της Kate κυκλοφορούν ήδη και από 28 Σεπτεμβρίου θα τα βρεις και σε όλο τον κόσμο με κάποιες εξαιρέσεις. Ωστόσο, δεν έχει φτάσει ακόμη κάποιο info στις beauty editors για το αν θα κυκλοφορήσουν και στη χώρα μας.


Ποια απόχρωση από τις παραπάνω είναι η αγαπημένη σου; Στείλε το σχόλιό σου εδώ!

Read More

And More