H Kate Moss γίνεται πρόσωπο του no 1 σε πωλήσεις serum στην Ιαπωνία!

Σε περίπτωση που δεν θυμάσαι ότι στο έχουμε πει, το επαναλαμβάνουμε: η Ιαπωνία είναι πάντα πολύ μπροστά σε θέματα κοσμετολογίας. Και αν θες να δεις ποιο είναι το επόμενο trend στην περιποίηση του προσώπου, κυρίως, θα πρέπει να ρίξεις μια ματιά προς τα εκεί (να σου θυμίσω πως οι CC είναι μόνο ένα απλό παράδειγμα).

Και να που ο ενθουσιασμός μας για τα ιαπωνικά brands ομορφιάς αυξάνεται περισσότερο γιατί μόλις κυκλοφόρησε αυτό το νέο ότι η Kate Moss γίνεται πρόσωπο της καμπάνιας της Decorté, εταιρία στην οποία ανήκει το no 1 σε πωλήσεις luxurious serum της Ιαπωνίας.

Σύμφωνα με το businesswire.com η Kate Moss έχει υπογράψει ένα πολυετές συμβόλαιο με την ιαπωνική εταιρία ενώ για αρχή η… There is only one Kate and this is Moss θα ποζάρει για τη Moisture Liposome Essence, η οποία από τότε που κυκλοφόρησε στα 90’s παραμένει best seller.

Αναμένουμε για την πρώτη καμπάνια που θα κυκλοφορήσει στα ξένα περιοδικά τον Σεπτέμβριο (εν τω μεταξύ ό,τι σε preview και backstage θα έχουμε φροντίσει να στο μεταφέρουμε από εδώ 😉

Read More

And More