Αυτά είναι τα αρώματα που φοράει η super sexy Kate Upton!

Αν είχα αναλάβει να κάνω μια λίστα με τα 10 πιο sexy κορίτσια αυτού του κόσμου σίγουρα θα συμπεριελάμβανα την Kate Upton! Γιατί ποιο αγόρι πάλι αυτού του κόσμου μπορεί να την δει και να του περάσει αδιάφορη!

Και πέρα από το πολύ αποπλανητικό της βλέμμα, η ίδια έχει και καναδυό ακόμη όπλα αποπλάνησης. Για αρχή τα αρώματά της! Η Kate Upton, λοιπόν, που εδώ και κάποια χρόνια είναι το κορίτσι της Guess γίνεται κεντρικό πρόσωπο και δύο ολοκαίνουριων οσφρητικών δημιουργιών του οίκου.

/

Οσφρητική δημιουργία – όπλο αποπλάνησης no 1: Guess Girl

Τέλεια χτενισμένα μαλλιά. Σέξι καμπύλες. Γατίσιο βλέμμα με έντονο αϊλάινερ. Λαμπερό στυλ GUESS. Είναι αδύνατο να μην προσέξεις ένα κορίτσι GUESS, όπως επίσης είναι αδύνατο να του αντισταθείς. Για περισσότερα από 30 χρόνια αποτελούν τα “IT girls” στον κόσμο της μόδας. Όλη αυτή η ατμόσφαιρα αιχμαλωτίζεται τώρα στο νέο αισθησιακό και ενθουσιώδες άρωμα GUESS Girl: ένα δροσερό, ανάλαφρο, fruity floral άρωμα, που θα κάνει τα ανδρικά κεφάλια να γυρίσουν και όχι μόνο …

Οσφρητική δημιουργία- όπλο αποπλάνησης no 2: Guess Seductive

Δημιουργία της αρωματοποιού Veronique Nyberg, το άρωμα GUESS SEDUCTIVE απευθύνεται στην τολμηρή γυναίκα που διατηρεί τη θηλυκή γοητεία της. Πρόκειται για ένα ακαταμάχητο άρωμα, που καθιστά πραγματικό πειρασμό για τους γύρω της, την κάθε γυναίκα που το φοράει. Είναι ένα άρωμα που ερεθίζει και συνάμα εθίζει τις αισθήσεις. Είναι μια μοιραία floriental woody σύνθεση.

Λοιπόν, εσύ ποιο από τα δύο Guess αρώματα θα προτιμήσεις; Κι επίσης, επιλέγεις ένα άρωμα βάσει αυτού-ης που το φοράει; Στείλε comment!

Read More

And More