Η Kiehl’s πάει Μύκονο για την ενέργεια Save The Donkey!

H Kiehl’s στο Hondos Center Μυκόνου, πιστή στη φιλοσοφία της για την προσφορά έργου στις κοινωνίες όπου δραστηριοποιείται, με τη μοναδική πρωτοβουλία “Save the donkey”, υποστηρίζει τα συμπαθή γαϊδουράκια. O πληθυσμός τους μειώνεται ενώ αυτά που υπάρχουν… συχνά υποφέρουν! Κι όμως! Τα γαϊδουράκια είναι είδος υπό εξαφάνιση!
Στις 18 & 19 Ιουνίου, η Kiehl’s στο Hondos Center Μυκόνου (Αγία Άννα, Χώρα Μυκόνου) φέρνει στο νησί μία κτηνίατρο και έναν πεταλωτή που θα παρέχουν κτηνιατρική, οδοντιατρική και πεταλωτική φροντίδα, ενώ θα δοθούν συμβουλές για είναι τα γαϊδουράκια υγιή και ευτυχισμένα.
H γνωστή σχεδιάστρια μόδας Ορσαλία Παρθένη προσφέρθηκε να σχεδιάσει limited edition παρεό του οποίου τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν στην πρωτοβουλία Kiehl’s “Save the Donkey”.
Ήξερες ότι…
Τα γαϊδουράκια είναι αναπόσπαστο μέρος της πλούσιας Ελληνικής φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς, ενώ έχουν παίξει σημαντικότατο ρόλο στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας, ξεκινώντας από τους Μινωικούς χρόνους. Ειδικά στη Μύκονο, ο ρόλος τους ήτανε εξαιρετικά σημαντικός αφού ήταν το αποκλειστικό μέσο μεταφοράς των σιτηρών στους διάσημους πλέον, μύλους του νησιού.
Σκοπός της καμπάνιας είναι η ευαισθητοποίησή μας για την απειλή που υφίστανται σήμερα είδη που ταυτίζονται με την ελληνική φύση καθώς και για τους τρόπους που μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε.

Read More

And More