H Kim Kardashian χωρίς… φρύδια! (Ξέρεις πώς δεν μπορείς να αντισταθείς και να μην τη δεις!)

Θυμάσαι που πριν κανέναν μήνα περίπου η Cara Delevingne περπάτησε στο catwalk του οίκου Geivenchy με… ξενοιγμένα φρύδια (φρέσκαρε τη μνήμη σου εδώ). Πρόκειται για ένα trend που κάνει καριέρα ως bleached eyebrows και θέλει διάφορες διάσημες και top models να ξανοίγουν κατά καιρούς τα φρύδια τους, τόσο που φαίνονται ανύπαρκτα!

Λοιπόν, στο ίδιο trend υπέκυψε και η Kim Kardashian, μετά πήγε και βρήκε την Cara που ήταν στα γενέθλια της αδερφής της Kim, Kendall Jenner (είναι το πιο hot μοντέλο ΤΩΡΑ! Δες εδώ!) και πόζαρε ακριβώς δίπλα της. Και φυσικά ανέβασε την photo της στο instagram…

/

Και μια VS photo για να δεις πόσο πολύ αντιγράφει η Kim την Cara (αν και οι δυο τους δουλεύουν αυτή την στιγμή πάνω σε ένα κοινό project το οποίο θα μας ανακοινωθεί σύντομα!)

Πώς σου φαίνεται το trend; Είναι κάτι που θα τολμούσες; Και μήπως τελικά αυτά τα δύο icons που ξέρουν από τάσεις θέλουν κάτι να μας πουν; Ότι ίσως τα νέα παχιά φρύδια είναι τα… όχι τόσο έντονα φρύδια;

Να σου θυμίσω ότι η Cara έβαψε τα μαλλιά της καστανά με αποτέλεσμα τα φρύδια της να μην φαίνονται πλέον τόσο έντονα. Δες εδώ το νέο της look!

Read More

And More