Ο make up artist της Kim Kardashian έχει κάποια νέα!

‘Οταν στο πελατολόγιό σου έχεις την Kim Kardashian δεν χρειάζεσαι και πολλά. Θέλω να πω, όταν είσαι ο make up artist της γυναίκας που έσπασε το internet μέσα στο ’14 είναι σίγουρο πως τα τηλέφωνά σου θα χτυπάνε συνεχώς για δουλειά. Και με μαθηματική ακρίβεια κάποια στιγμή θα γίνεις και official make up artist κάποιας εταιρίας.

Όπως και έγινε! O Mario Dedivanovic που έγινε διάσημος μέσα από το διάσημο μακιγιάζ της διάσημης Kim (φιουυυυ!) είναι πλέον και official make up artist του brand Anastasia Beverly Hills. Να σου πω ότι το συγκεκριμένο brand έφερναν αποκλειστικά στην Ελλάδα τα Sephora και έχουν κάτι καταπλητικά προϊόντα (και) για τα φρύδια, όπως αυτό το vintage μολύβι που έχω κρατήσει χροοοοονια στο νεσεσέρ μου και που μπαίνει κάτω από τα φρύδια και δεν έχεις ιδέα πόσο ανασηκώνει το βλέμμα σου.

Πάντως, επειδή το info ήταν αρκετά θεωρητικό κι επειδή έχεις συνηθίσει από εμάς να σου κάνουμε και… εργαστήρια, κάνε κλικ παρακάτω στην κάθε φωτό και δες πώς θα αντιγράψεις το μακιγιάζ της Kim Kardashian. Γιατί εκείνη μπορεί να έχει τον Mario Dedivanovic αλλά εμείς εδώ έχουμε την Μαρία Μαρκαντωνάτου, προσωπική make up artist της Τατιάνας (eat our dust, Kim. Χωρίς να έχω κάτι προσωπικό μαζί σου ;).


Read More

And More