Αυτή η κρέμα φτιάχτηκε για να αποκτήσεις… ρυτίδες! Και πρέπει για το καλό σου να δεις τι κάνει!

Κάνω αυτή την δουλειά κλεισμένα δέκα χρόνια. Από τα χέρια μου έχουν περάσει 4514563 καλλυντικά κι έχω δει άπειρα visual για καμπάνιες! Όμως, αυτή εδώ η κρέμα και αυτό εδώ το concept είναι ό,τι εξυπνότερο έχω δει!

Την προσοχή σου! Λέγεται Brest Cream και δεν είναι κάτι περισσότερο από μια ενυδατική κρέμα για το στήθος. Όμως, το concept που υπάρχει πίσω από αυτή την κρέμα για το στήθος είναι πα-νέ-ξυ-πνο. Όλες ξέρουμε ότι είναι απαραίτητο να κάνουμε αυτοεξέταση στο στήθος μας προκειμένου να ανακαλύψουμε από πολύ νωρίς τυχόν μεταβολές.

Στόχος της κρέμας αυτής που κάνει απλώς μια ενυδάτωση είναι να μπει στο beauty routine μας και όπως πλένουμε κάθε μέρα τα δόντια μας, κάνουμε ντους, απλώνουμε κρέμα σώματος, πλένουμε στο πρόσωπό μας, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο να απλώνουμε και την ενυδατική στο στήθος μας. Έτσι, σταδιακά θα αποκτήσουμε καθημερινή επαφή με το στήθος μας και θα το καταλάβουμε αμέσως αν κάτι δεν πάει καλά!

Την breast cream την παραγγέλνεις on line αλλά στην πραγματικότητα μπορείς να κάνεις το ίδιο πράγμα με οποιαδήποτε κρέμα μιας και είναι περισσότερο θέμα concept! Και το πιο βασικό ΚΑΝ’ΤΟ!

΄Οσον αφορά το visual με την γυναίκα με τις ρυτίδες σε αυτή την μεγάλη ηλικία, το μήνυμα είναι σαφές: η πρόληψη θα σε οδηγήσει με ασφάλεια στα 80 plus σου και υπό αυτή την έννοια, οι ρυτίδες που θα εμφανιστούν στο πρόσωπό σου θα είναι υπέροχες!

Read More

And More