Η είδηση του μήνα! Η Kristen Dunst είναι η διεθνής πρέσβειρα της L’Oreal Professionnel!

Η νέα χρονιά μπαίνει με huge beauty νέα για δύο αγάπες μας: την Kristen Dunst και την L’Oreal Professionnel οι οποίες μόλις συναντήθηκαν! Και επειδή το νέο είναι huge, όπως σου είπα, σου μεταφέρω αυτούσιο το Δελτίο Τύπου για να μάθεις τα πάντα για την νέα συνεργασία και κάποια ολοκαίνουρια λανσαρίσματα που θα μας απασχολήσουν (και εμάς και τα μαλλιά μας!).

Η
L’Oréal Professionnel έχει τηνπολύ μεγάλη χαρά να ανακοινώσει ότι η Kirsten Dunst, βραβευμένη ως η Καλύτερη Ηθοποιός το 2011 στο Φεστιβάλ Κανών για την συγκλονιστική της ερμηνεία στο Melancholia και πρωταγωνίστρια του επόμενου θρίλερ του Hossein Amini, The Two Faces of January, που θα προβληθεί το 2014, είναι η πρώτη πρέσβειρα της L’Oreal Professionnel και θα εκπροσωπήσει τα επόμενα στρατηγικά λανσαρίσματα Wild Stylers της Tecni.Art, Beach Waves και Absolut Repair Lipidium.

Γεννημένη στο New Jersey της Αμερικής αλλά με Γερμανικές ρίζες, η Kirsten Dunst έχει φυσική ομορφιά και μοναδικό στυλ. Είναι μια από τις πιο ταλαντούχες νέες Αμερικανίδες ηθοποιούς της γενιάς της και αντιπροσωπεύει επάξια τις αξίες της L’Oréal Professionnel. Το πάθος της για την μόδα και τα trends το εκφράζει παίζοντας διαρκώς με το στυλ της. Όταν η Kirsten Dunst αναλαμβάνει ένα καινούριο ρόλο σε ταινία είναι πάντα ανοιχτή στην αλλαγή του χρώματος των μαλλιών της, από κόκκινες σε ξανθές αποχρώσεις, από ίσιο σοφιστικέ look σε πιο «άγριο», απείθαρχο , οτιδήποτε ώστε να είναι προετοιμασμένη για τον ρόλο της.
Οι ταινίες στις οποίες έχει συμμετάσχει η Kirsten Dunst είναι περισσότερες από 50 κάτι που την καθιστά ως μια από τις πιο δημοφιλείς ηθοποιούς των τελευταίων 20 ετών. Έχοντας περιέργεια για το τί μπορεί η ζωή να της προσφέρει, η Kirsten είναι εξαιρετικά επιμελής και γι’ αυτό το λόγο είναι σε θέση να επιλέγει τους ρόλους τους οποίους θα παίξει. Από μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές έως ανατρεπτικές εναλλακτικές ταινίες.
Η Kirsten Dunst ξεκίνησε την καριέρα της σε πολύ μικρή ηλικία με την πολύ δυνατή της ερμηνεία- υποψήφια και για Χρυσή Σφαίρα-« Interview with the Vampire» όπου υποδύθηκε ένα χαριτωμένο βαμπίρ που έκλεψε την καρδιά του χαρακτήρα που υποδυόταν ο Brad Pitt’s. Η ερμηνεία της στην τριλογία «Spider-Man» σαν Mary Jane Watson είναι ένας πολύ σημαντικός σταθμός στην καριέρα της με εξαιρετικές κριτικές. Πολλοί κριτικοί επαίνεσαν την ικανότητά της να μεταλλάσει τον εαυτό της ανάλογα με τις ανάγκες του ρόλου και να δημιουργεί μια πραγματικά δυνατή σύνδεση με τον παρτενέρ της στην ταινία, Tobey Maguire.
Ως μούσα της Sofia Coppola, η Dunst υποδύθηκε την Marie Antoinette το 2000, μια πραγματικά γοητευτική θεατρική ερμηνεία που εκτόξευσε την καριέρα της. Όμως η Dunst ξεχώρισε με ειδικές περγαμηνές υποδυόμενη μια καταθλιπτική γυναίκα στο τέλος του κόσμου στην ταινία «Melancholia» του Lars von Trier’s, ήταν ένας ρόλος μοναδικός! Η ταινία έλαβε πολύ θετικές κριτικές και η Dunst κέρδισε το Βραβείο Καλύτερης Ηθοποιού στο Φεστιβάλ Καννών το 2011.
Το 2014 θα πρωταγωνιστήσει στο τελευταίο θρίλερ του Hossein Amini’s «The Two Faces of January’ με συμπρωταγωνιστές τον Viggo Mortensen και τον Oscar Isaac. Τον Ιανουάριο η Kirsten Dunst θα ξεκινήσει τα γυρίσματα της νέας ταινίας επιστημονικής φαντασίας του Jeff Nichols «Midnight Special» όπου θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο δίπλα στον Joel Edgerton και τον Michael Shannon.
«Αισθάνομαι πολύ κοντά στην L’Oréal Professionnel. Η μάρκα είναι πολύ έντονα συνδεδεμένη με την μόδα και θαυμάζω την δέσμευσή της για καινοτομία, για τη συνεχή δημιουργία νέων επαγγελματικών υπηρεσιών και προϊόντων με στόχο την επίτευξη των πιο on-trend styles. H L’Oréal Professionnel εμπνέει τους κομμωτές να μεταμορφώνουν και να αποκαλύπτουν την ομορφιά κάθε γυναίκας σε ολόκληρο τον κόσμο. Είμαι πολύ υπερήφανη που είμαι μέλος αυτού το τόσο υπέροχου έργου», δηλώνει η Kirsten Dunst.
«Η Kirsten Dunst έχει διαχρονική ομορφιά και είναι μια μοντέρνα γυναίκα άμεσα συνδεδεμένη με τη μόδα. Έχει πολύ δυνατή προσωπικότητα και κάνει τις δικές της επιλογές. Ο επαγγελματισμός της και η δέσμευσή της στην τελειότητα κάνουν την Kirsten μια από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς που έχω συναντήσει ποτέ. Μπορεί άψογα να εκπροσωπήσει τις νέες αξίες της L’Oréal Professionnel», λέει η Anne-Laure Lecerf, International Managing Director της L’Oréal Professionnel.
Η KIRSTEN DUNST ΓΙΑΤΗ L’ORÉAL PROFESSIONNEL
Η Kirsten Dunst θα είναι το πρόσωπο των τριών σημαντικότερων λανσαρισμάτων για το 2014, που θα βρείτε αποκλειστικά στα κομμωτήρια L’Oréal Professionnel:
Wild Stylers Tecni.ART: η επαγγελματική σειρά προϊόντων styling, που δημιουργεί rock & grunge look, ένα στυλ ιδιαίτερα sexy, όπως το είδαμε στις πασαρέλες των τελευταίων Fashion Weeks. Αποκλειστικά στα κομμωτήρια LOréalProfessionnelαπό το Φεβρουάριο 2014.
Beach Waves: μοναδική υπηρεσία στο κομμωτήριο που προσφέρει το «look παραλίας» και διαρκεί έως και 8 εβδομάδες. Αυτό το look είναι στα must-haves για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2014. Αποκλειστικά στα κομμωτήρια LOréalProfessionnelαπό τον Απρίλιο 2014.
Absolut Repair Lipidium: ένα προηγμένο πρωτόκολλο πολλαπλών προϊόντων, το οποίο είναι εμπνευσμένο από θεραπείες για τα μαλλιά από τη Βραζιλία και επανορθώνει 100% την ευαισθητοποίηση των μαλλιών σε μία μόνο υπηρεσία περιποίησης στο κομμωτήριο. Αποκλειστικά στα κομμωτήρια LOréalProfessionnelαπό τον Ιούνιο 2014.
L’ORÉAL PROFESSIONNEL
Η L’Oréal Professionnel είναι η N° 1 επαγγελματική μάρκα και δραστηριοποιείται στις 4 κατηγορίες: Βαφή, Περιποίηση, Styling και Φόρμα. Η L’Oréal Professionnel, που δημιουργήθηκε από κομμωτές για κομμωτές, είναι η πιο premium επαγγελματική μάρκα που δημιουργεί υπηρεσίες και προϊόντα με βάση τις μεγαλύτερες καινοτομίες για να δώσει τη δυνατότητα στους κομμωτές να δημιουργούν τα πιο μοντέρνα looks. H L’Oréal Professionnel είναι ο Eπίσημος Υποστηρικτής στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι και βρίσκεται πάντα στα backstage των Fashion Weeks σε Νέα Υόρκη, Μιλάνο, Λονδίνο. Οι κομμωτές της L’Oréal Professionnel είναι οι μόνοι ειδικοί στην άμεση μεταμόρφωση των μαλλιών και στην αποκάλυψη της ομορφιάς της κάθε γυναίκας ξεχωριστά. Φιλοδοξία της L’Oréal Professionnel είναι να ενισχύσει την ηγετική της θέση σε παγκόσμιο επίπεδο επιβεβαιώνοντας την απόλυτη σύνδεσή της με τη μόδα και αναπτύσσοντας την τεχνογνωσία των κομμωτών μέσα από καινοτομίες αιχμής.

Read More

And More