Kylie Jenner: η αδερφή της Kim Kardashian έγινε κατάξανθη!

Ας μιλήσουμε για την Kylie Jenner που στο εξωτερικό κάνει… καριέρα από μόνη της! Αλλά να που εδώ πρέπει να έχει ως σημείο αναφοράς την Kim Kardashian και το model of the moment, όπως την περιγράφουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης (εντάξει, beauty και fashion ενημέρωσης!), Kendall Jenner.

Η Kylie, λοιπόν, μέσα σε λίγο καιρό έχει γίνει άλλη. Και αν έχεις ασχοληθεί μαζί της θα έχεις ακούσει γι’ αυτήν ότι α) έχει φουσκώσει τα χείλη της σαν να μην υπάρχει αύριο ενώ εκείνη ισχυρίζεται ότι δεν έχει κάνει ποτέ και καμία πλαστική και β) έχει κάνει statement τα μαύρα μαλλιά με τις πρασινοπαστέλ (αν υπάρχει αυτή η λέξη) άκρες. Αλλά να που τώρα η Kylie έγινε ξανθιά. Τόσο ξανθιά και τόσο αγνώριστη που ακόμη και η μαμά των Kendall- Kardashian δεν θα την αναγνώριζε!

/

Για το shooting φοράει περούκα αφού σε photo που ανέβασε λίγο μετά είχε τα γνωστά μαλλιά της (εκτός αν είναι παλιά photo, οπότε το θέμα εκεί μπερδεύεται κάπως!) και η όλη μεταμόρφωση έγινε για τις ανάγκες της φωτογράφισης του περιοδικού Love με φωτογράφο τον Steven Klein. Ο Steven Klein είναι ο ίδιος που είχε πείσει πριν καιρό να ξανοίξει η Kim τα φρύδια της (check photo παρακάτω)…
/

Και μια ακόμη αγνώριστη εκδοχή της Kylie Jenner για το κλείσιμο…

/

Read More

And More