Η Lady Gaga ποζάρει για πρώτη φορά χωρίς μακιγιάζ! Δες photo!

Έχω δει την Lady Gaga σε τόσες και πολλές διαφορετικές εκδοχές που έπεισα τον εαυτό μου ότι τίποτα πλέον δεν θα μπορούσε να με σοκάρει σε σχέση με εκείνη (νομίζω ήταν η φορά που εμφανίστηκε στα MTV Awards ντυμένη με μπριζόλες γάλακτος!). Όλες οι υπόλοιπες εμφανίσεις της μου φάνηκαν πταίσμα. Και για να σου φρεσκάρω τη μνήμη ιδού δυο- τρεις ακόμα…

Η Lady Gaga ροκαμπίλι με πράσινο μαλλί…

Ντυμένη δαντελένιο πορτατίφ…

Και άντρας στα MTV Awards…

Όμως είναι η Lady Gaga και πάντα έχει έναν άσσο στο μανίκι της. Η τελευταία της φωτογράφιση στο Bazaar ήταν μοναδική! Όχι δεν είχε τίποτα ακραίο. Για την ακρίβεια δεν είχε… τίποτα! Ίχνος μακιγιάζ!

Το concept της συγκεκριμένης φωτογράφισης είναι η Lady Gaga χωρίς το κοστούμι.

“Είτε φοράω υπερβολικά βαρύ make up είτε καθόλου make up είμαι ο ίδιος άνθρωπος!”, λέει στην συνέντευξή της. Και συνεχίζει λέγοντας ότι όταν μεταμορφώνεται είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ άλλοτε. Απολαμβάνει όχι μόνο το αποτέλεσμα αλλά και την όλη διαδικασία. “Είμαι ελεύθερο πνεύμα” εξηγεί στην συνέντευξή της. “Ακόμη και όταν ήμουν μικρή κυκλοφορούσα παντού γυμνή εκνευρίζοντας την νταντά μου”, λέει.
Στην ίδια συνέντευξη η Lady Gaga λέει ότι περνάει 16-20 ώρες την ημέρα δουλεύοντας και πως όταν δεν δουλεύει σκέφτεται πώς θα είναι στο επόμενο performance της. Συμπέρασμα: τίποτα δεν είναι τυχαίο! Και η Lady Gaga θα βρίσκει πάντα τρόπο να με εκπλήσσει. Την επόμενη φορά που θα ορκιστώ καλό θα είναι να σταυρώσω τα δάχτυλα πίσω από την πλάτη μου!

Read More

And More