Brand new! Η καμπάνια της Lady Gaga για το Fame!

Η Lady Gaga πρόκειται να λανσάρει ένα άρωμα, το Fame. Καλά μέχρι εδώ! Όμως, το συγκεκριμένο άρωμα έχει περάσει από χίλια κύμματα μέχρι να λανσαριστεί! Στην αρχή πιστεύαμε ότι θα περιείχε δείγμα αίματος της Lady Gaga. Η είδηση δαιψεύστηκε! Μετά η Lady Gaga έγινε έξαλλη με beauty editor που έβγαλε το μπουκάλι photo και την δημοσίευσε πολύ πριν την ορισμένη ημερομηνία. Δεν μάθαμε την συνέχεια αλλά δεν θα ήθελα να είμαι στην θέση της (πιθανότατα τώρα να γράφει τα φαρμακεία…). Δεν ξέρω αν είναι θέμα marketing αλλά με τούτα και με κείνα η Lady Gaga κατάφερε να δημιουργήσει μεγάλη φασαρία γύρω από το συγκεκριμένο άρωμα το οποίο θα λανσαριστεί παγκοσμίως στις 22 Αυγούστου (στην Ελλάδα δεν έχουμε ακριβή ημερομηνία για το πότε και αν θα κυκλοφορήσει) κάτω από την ομπρέλα της Coty.

Και το story συνεχίζεται… Χθες, καθώς έκανα έναν γύρο στο Twitter (Α! Ελπίζω να έκανες follow όσους σους είχα προτείνει εδώ!) έπεσα πάνω σε tweet της στο οποίο μας παρέπεμπε στο littlemonsters.com προκειμένου να μας δείξει για πρώτη- πρώτη φορά το visual από την φωτογράφιση του αρώματος Fame, το οποίο είναι αυτό…

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/JULY/17_7/ladygagapefrume.jpg

Και το tweet αυτό…


Η Lady Gaga φωτογραφίζεται γυμνή κρατώντας το μπουκάλι του αρώματος ενώ πάνω της περπατάνε μικροσκοπικοί άντρες, πιθανότατα τα μικρά της τερατάκια!

Λοιπόν, τι λες; Σε εμπνέει το visual για να αγοράσεις το άρωμα; Πάντως, μπορείς να το βρεις online και να το παραγγείλεις online στις 26 Ιουλίου εδώ.

Read More

And More