Ποιος μήνυσε την manicurist της Lady Gaga για 35.000 δολάρια;

Είσαι fan των εκκεντρικών νυχιών της Lady Gaga; Έχουμε όλα τα info για την manicurist της και bonus μια ιστορία για το πώς κατέληξε να μηνυθεί! Λέγεται Aya Fukuda και δουλεύει μαζί με την Gaga από τον Δεκέμβριο του 2010. Ιδού!

Η Aya έχει δημιουργήσει μερικά από τα πιο εντυπωσιακά μανικιούρ με τα οποία έχει εμφανιστεί η Lady Gaga σε φωτογραφίσεις για editorial περιοδικών αλλά και στα video clip της (το πιο πρόσφατο είναι το Born This Way και έχουμε και το βίντεο παρακάτω! Έτσι. Για το φρεσκάρισμα της μνήμης σου!). Γιατί, όμως, και ποιοι μήνυσαν την Aya για 35.000 δολάρια;

Ο Michael Duenas που δημιούργησε το Hair Room Service, μια εταιρία που στέλνει hair stylists, make up artists και nail artists σε σπίτια, κατηγορεί την Aya ότι του “έκλεψε” την διάσημη πελάτισσα μέσα απ’ τα χέρια! Και για να στο θέσω πιο απλά: έστω (έστω, είπαμε!) ότι έχεις ένα κέντρο αισθητικής. Μια από τις πελάτισσές σου σου ζητά να της στέλνεις μια nail artist στο σπίτι της. Το κάνεις. Και μετά από αρκετό καιρό η υπάλληλός σου παραιτείται και μαθαίνεις ότι δουλεύει αποκλειστικά για την πρώην πελάτισσά σου!

Συγκεκριμένα, η New York Post αναφέρει:
Η Aya Fukuda υπέγραψε με την εταιρία Hair Room Service ως ανεξάρτητη nail artist τον Ιούλιο του 2010 και συμφώνησε να πληρώνει το 40% και ότι δεν θα έχει απευθείας σχέση με τον πελάτη καθώς τα ραντεβού θα κλείνονται μέσω του πρακτορείου.

Η εταιρία την έκλεισε για πολλά ραντεβού με την Lady Gaga μέχρι τον Ιούνιο του 2011, όταν ο δικηγόρος της Fukuda ανακοίνωσε στην εταιρία ότι η ίδια ήθελε να αποσυρθεί.

Σήμερα, η Aya εξακολουθεί να είναι το δεξί χέρι (και το αριστερό!) της Lady Gaga. Τελευταία τους συνεργασία ήταν στο video clip Born This Way!

Read More

And More