Ποιο διάσημο ανδρόγυνο πρωταγωνιστεί σε καμπάνια καλλυντικών;

Υπάρχουμε εμείς, οι κανονικοί άνθρωποι, που ξυπνάμε με φριζαρισμένα μαλλιά, σακούλες κάτω από τα μάτια και τρέχουμε να ετοιμαστούμε. Και αν μένουμε με το αγόρι παύλα σύζυγό μας μπορεί και να ρίχνουμε και έναν τσακωμό για το ότι ο ένας ή άλλο κλείστηκε με τις ώρες στο μπάνιο την ίδια στιγμή που ο ένας ή ο άλλος κινδύνευε να χάσει την δουλειά του γιατί είχε αργήσει. Ξανά.

Και υπάρχει και η Olivia Palermo με τον σύζυγό της Johannes Huebl που πρωταγωνιστούν στην νέα διαδικτυακή καμπάνια της La Mer με τίτλο Illuminating Moments και ξυπνούν στο πιο φωτεινό δωμάτιο, με λευκά μπουρνούζια και ανταλλάσουν αισθησιακές ματιές.

Last chance info: Η καμπάνια κυκλοφόρησε με αφορμή το ολοκαίνουριο Eye Illuminating Gel, μιας κρέμας ματιών σε μορφή gel που σε δείχνει ξεκούραστη και φωτίζει το βλέμμα ακόμη και αν δεν έκλεισες μάτι όλο το βράδυ (και κάπως έτσι, στο πρωινό σου ξύπνημα με το αγόρι σου μπορεί να εξακολουθούν να υπάρχουν μικρές εντάσεις αλλά όχι μαύροι κύκλοι ή πρησμένα μάτια!).

Και μιας και το concept αυτής της online καμπάνιας είναι τι κάνει τα μάτια σου να λάμπουν, ποιο είναι το δικό σου… τι (λέω να συμφωνήσω με την Olivia Palermo και τον έρωτα!);

Read More

And More