Ποιο είναι το νέο πρόσωπο της Lancome;

Λέγεται Hanaa Ben Abdesslem και μπορεί το όνομά της να σου ακούγεται σιδηρόδρομος αλλά φρόντισε να το μάθεις. Γιατί στο εξής θα το διαβάζεις- λες- επαναλαμβάνεις- δεις μπροστά σου πολλές φορές! Η Hanaa είναι το νέο πρόσωπο του οίκου Lancome. Και αυτό είναι μόνο η αρχή! Παρακάτω σου έχουμε κι ένα mini βιογραφικό για να είσαι διαβασμένη για το next best thing του modelling.

Hanaa Ben Abdesslem: ποια είναι!
Μόλις 22 ετών, η Hanaa εξελίχθηκε γρήγορα σε ένα από τα πιο περιζήτητα πρόσωπα στη διεθνή μόδα. Γεννημένη στην πόλη Nabeul της Τυνησίας, σπούδασε μηχανικός πριν προχωρήσει στην πραγματοποίηση του παιδικού της ονείρου, να γίνει μοντέλο. Χάρη στην υποστήριξη του αδελφού της, το 2010 άρχισε τις εμφανίσεις της στην πασαρέλα, όπου η σύγχρονη ομορφιά και η φυσική της κομψότητα τράβηξαν αμέσως την προσοχή.
Και στις αρχές του 2011 – όταν η χώρα της έμπαινε σε μια νέα εποχή – η καριέρα της Hanaa πραγματικά εκτοξεύτηκε αφού ξεκίνησε τις εμφανίσεις της για τους πιο διάσημους οίκους μόδας του κόσμου, που την επέλεξαν για τα catwalks τόσο του prêt-à-porter όσο και της Υψηλής Ραπτικής. Στη συνέχεια τα πιο σημαντικά διεθνή περιοδικά υπέκυψαν στη μαγεία της υπέροχης ομορφιάς της, εξυψώνοντας τη μοναδική της γοητεία σε σύμβολο της γενιάς της. Από άρθρο σε άρθρο, ο διεθνής τύπος δεν παύει να εκφράζει τον ενθουσιασμό και τον θαυμασμό του για την Hanaa.
Η Hanaa αποτελεί το πρότυπο για την πιο σύγχρονη ομορφιά που μπορεί κανείς να φανταστεί: φωτεινή, έντονη ομορφιά που συμπληρώνεται από σπάνιο χάρισμα. Με αυτοπεποίθηση και γοητεία, με τη χάρη και τα αμυγδαλωτά της μάτια, αποτελεί την επιτομή των χαρακτηριστικών της τυπικής Γαλλικής κομψότητας και ταυτόχρονα την απαλή και αισθησιακή θηλυκότητα της γυναίκας Lancôme.
Σε συντονισμό με τον κόσμο γύρω της, η Hanaa βρίσκεται στην καρδιά του νέου οράματος της αφοσιωμένης, προοδευτικής θηλυκότητας. Υποστηρίζει το ίδρυμα Esmaani, μια πηγή βοήθειας για τα μη προνομιούχα, κωφάλαλα παιδιά του Λιβάνου. Επίσης εμπλέκεται ενεργά στην ανάπτυξη της χώρας της, υποστηρίζοντας τα προγράμματα των Ηνωμένων Εθνών που αφορούν στον ομαλή πορεία εκδημοκρατισμού της Τυνησίας.
“Είναι απίστευτο το πόσο η Hanaa μου θυμίζει την Isabella Rossellini,” αναφέρει η Youcef Nabi, Πρόεδρος της Lancôme International. “Η παγκόσμια ομορφιά της απλά επικοινωνεί αυτό το je-ne-sais-quoi που αποτελεί τη μοναδικότητα τη δύναμη και τη γοητεία, της κάθε γυναίκας Lancôme ”.

Read More

And More