Η Lancome συνεργάζεται με τον σχεδιαστή του οίκου Lanvin, Alber Elbaz!

Κορίτσια, αυτή την είδηση σημειώστε την στα SOS! Γιατί πραγματικά όλες μας πρέπει να αποκτήσουμε τουλάχιστον ένα προϊόν μακιγιάζ από την συλλεκτική συλλογή που θα βγάλει η Lancome με τον σχεδιαστή του οίκου Lanvin, Alber Elbaz! Και μπορεί η συλλογή να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο, αλλά πραγματικά, δεν είναι μια ακόμη τέλεια αφορμή να αδημονούμε για το καλοκαίρι;

Το επίσημο δελτίο τύπου που έφτασε χθες το πρωί στα χέρια μας, λέει τα εξής (στο μεταφέρω αυτούσιο για να μην χάσουμε ούτε λέξη!):

Η Lancôme με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την συνεργασία με ένα από τα πιο αναγνωρισμένα ονόματα στο χώρο της μόδας: τον Alber Elbaz.
Περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο σχεδιαστή, έχει επιδείξει την ικανότητά του να ανανεώνει την έμπνευση και τις ιδέες του για τη θηλυκότητα συνδυάζοντας την υψηλή ραπτική και την εκκεντρικότητα, δημιουργώντας μια νέα γενιά πολυτέλειας που είναι σίγουρα, σημερινή. Η τοποθέτησή του είναι σε απόλυτη συμφωνία με τη Lancôme, μια μάρκα που συμβολίζει την χαρούμενη θηλυκότητα..
“Ο Alber Elbaz είναι αναμφίβολα ένας από τους πιο σημαντικούς σχεδιαστές μόδας παγκοσμίως;. Αλλά ακόμα περισσότερο, είναι ο πιο ταλαντούχος, εξηγεί η πρόεδρος της Lancôme Youcef S. Nabi. Η αίσθηση της πολυτέλειας που τον χαρακτηρίζει, το όραμά του για τη θηλυκότητα αλλά και η τόλμη του, ταιριάζουν τέλεια με τις νέες αξίες του Maison Lancôme. Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι και ευτυχείς αφού με εμάς μεταφέρει το δικό του σύμπαν στον κόσμο make-up, για πρώτη φορά.”
Η ιδιαίτερα τολμηρή συλλογή Lancôme x Alber Elbaz θα αποκαλυφθεί παγκοσμίως στις 15 Ιουνίου 2013.

Και μπορεί να μην έχω στα χέρια μου κάποιο προϊόν (τουλάχιστον, όχι ακόμη) αλλά μπορείς να πάρεις μια ιδέα για το τι πρόκειται να έρθει από το βίντεο παρακάτω:

Read More

And More