Τι κοινό έχουν Beyonce, JLO και Lea Michelle; Η απάντηση εδώ!

Μέσα σε δύο συνεχόμενες μέρες δύο διαφορετικά brands ανακοινώνουν τις ολοκαίνουριες μούσες τους! Χθες μάθαμε ότι η Freja (ναι, εκείνη η πολύ όμορφη) είναι το νέο πρόσωπο της Maybelline New York και σήμερα μια παρόμοια beauty είδηση έφτασε στα γραφεία μας: η Lea Michelle μαζί με άλλα λαμπερά κορίτσια όπως η JLO, η Beyonce και η Eva Longoria, είναι το πιο πρόσφατο πρόσωπο της L’Oreal Paris.

Και τι λέει η Lea γι’ αυτό, η οποία σημειωτέον δουλεύει ως ηθοποιός από 8 χρονών στο Broadway (και υπάρχει λόγος που στο λέω)…

Έχοντας μεγαλώσει στην σκηνή έχω εξοικειωθεί με το μακιγιάζ από πολύ μικρή ηλικία και δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη φορά που δοκίμασα ένα κραγιόν της L’Oreal Paris. Μου έδωσε glamour κατευθείαν και από τότε παγιδεύτηκα! Είμαι fan των προϊόντων L’Oreal Paris πολλά χρόνια αλλά τελευταία κατάλαβα και την αξία του brand αλλά και το μήνυμα που περνάει στις γυναίκες (σσ. Γιατί μου αξίζει!) με το οποίο συμφωνώ απόλυτα. Η L’Oreal Paris ενθαρρύνει τις γυναίκες να τονίζουν την ομορφιά τους και να γιορτάζουν την αξία τους! Νιώθω τεράστια τιμή που συνεργάζομαι με την L’Oreal για να μπορέσω να μεταδώσω κι εγώ το δικό μου μήνυμα.

Κι επειδή η L’Oreal Paris με ενέπνευσε, τι θα έλεγες να ψηφίσουμε την αγαπημένη μας μούσα της εταιρίας;

Read More

And More