Έρχονται οι νέες συλλεκτικές συλλογές MAC και είναι υ-πέ-ρο-χες! Πάρε γεύση…

Τα λανσαρίσματα της MAC σε κάνουν πάντα να χάνεις τα λόγια σου. Και αυτό το άρθρο έχει γραφτεί κι έχει σβηστεί πολλές φορές… Γιατί μπροστά σε τόσο χρώμα, σε τόσο ευφάνταστες δημιουργίες και σε τέτοια visual τα λόγια είναι περιττά.

Γι’ αυτό, λοιπόν, θα σου πω μερικά βασικά info και θα αφήσω να απολαύσεις τις εικόνες: οι νέες συλλογές, επτά στο σύνολό τους, λανσάρονται όλες αρχές Μαρτίου. Η σειρά Shop- Cook (αγαπημένη μου) έχει τα πιο flashy χρώματα και θα αγαπηθεί από όσες αναζητούσαν απελπισμένα λίγο χρώμα τον Χειμώνα. Επιπλέον, έρχεται νέα συλλεκτική σειρά Marcel Wanders με πινέλα στα οποία αξίζει να επενδύσεις (κάνουν απόσβεση). Νέα νεσεσέρ σε λαχανί, φούξια, πορτοκαλί και ό,τι χρώμα μπορείς να φανταστείς και ολοκαίνουριες ultra sexy αποχρώσεις κραγιόν και lip gloss Too Supreme!

Μετά από πολύ κόπο κατάφερα να καταλήξω σε κάποια αγαπημένα. Να, τι έβαλα εγώ στην δική μου shopping list. Σου επιτρέπω να αντιγράψεις και επανέρχομαι με περισσότερα MAC beauty news σε λιγότερο από μήνα. Έτσι, για να πας διαβασμένη στο κατάστημα και να ξέρεις ακριβώς τι να ζητήσεις…

Σειρά Shop

& Cook

Το μοναδικό κίνητρο που μπορεί να με οδηγήσει μέχρι την κουζίνα…

Αγαπημένο μου προϊόν της σειράς το βερνίκι Salad Dressed!

Και φυσικά ένα τόσο έντονο βερνίκι θέλει και το αντίστοιχο περιτύλιγμα- νεσεσέρ…

Φυσικά είναι MAC και έρχεται τον Μάρτιο

Και το αγαπημένο μου κραγιόν από την σειρά Too Supreme, απόχρωση Asian Flower!

Περισσότερες λεπτομέρειες, info, χρώματα, σειρές σύντομα… Μέχρι τότε θα ήθελα να ξέρω πόσο ενθουσιασμένη νιώθεις για τα νέα της MAC… Σου αρέσουν τα flashy χρώματα; Τι έχεις να πεις γι’ αυτές τις εικόνες; Στείλε το σχόλιό σου εδώ!

Read More

And More