Έρχεται συλλεκτική σειρά MAC με την Angelina Jolie!

Λίγες μέρες πριν τα News μας ενημέρωσαν εδώ ότι η Angelina Jolie επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη ως κακιά μάγισσα μέσα από την ολοκαίνουρια ταινία της Disney με τίτλο Maleficent. Και το καλύτερο part; Μας εξασφάλισαν και το επίσημο τρέιλερ της ταινίας, μεταφρασμένο στα ελληνικά.

Αυτό!

Και ναι, είναι μια ταινία η οποία οπωσδήποτε θέλω να δω, αλλά περισσότερο από αυτό, είναι μια σειρά μακιγιάζ που θέλω ακόμη πιο… οπωσδήποτε(!!!) να αποκτήσω! Το νέο, λοιπόν, μετά την ταινία είναι ότι η MAC συνεργάζεται με την Angelina Jolie και την Disney και πρόκειται να κυκλοφορήσουν μαζί μια συλλεκτική σειρά μακιγιάζ. Και για να μην χάσεις το παραμικρό info, σου μεταφέρω αυτούσιο το δελτίο τύπου όπως έφτασε στο mail μου χθες το πρωί!

H M·A·C Cosmetics ανακοινώνει τη συνεργασία της με την ταινία της Disney, Maleficent, με πρωταγωνίστρια την Angelina Jolie που θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες την Άνοιξη του 2014.

Η limited-edition makeup collection εμπνεύστηκε και δημιουργήθηκε από τον film title character, και αυτή είναι η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία που συνεργάζεται η M·A·C. Ο Toni G επιμελήθηκε το make up της Jolie ενώ ο legendary special makeup effects artist Rick Baker πρόσθεσε την creative πινελιά του ώστε να ολοκληρωθεί το look της Angelina.

Η σειρά με το special packaging είναι limited edition και θα περιλαμβάνει 11 προϊόντα για το πρόσωπο, τα μάτια, τα χείλη και τα νύχια.

Κυκλοφορία: Άνοιξη του 2014

Read More

And More