MAC Me Over! Δες τη νέα συλλογή μακιγιάζ για το Φθινόπωρο!

Δεν έχω τα τέλεια μάτια, τα ιδανικά χείλη, το σώμα με αναλογίες μοντέλου. Εγώ και ο μισός και κάτι παραπάνω πληθυσμός πάνω στη γη στον οποίο απευθύνονται οι εταιρίες καλλυντικών. Γι’ αυτό και η MAC αποφάσισε να απευθυνθεί σε όλες εμάς, τις-όσο-και-να-θέλουμε-δεν-είμαστε-τέλειες γυναίκες, να πάρει έξι ανθρώπους, να τους μεταμορφώσει και εντέλει να δώσει στη φθινοπωρινή συλλογή μακιγιάζ τον τίτλο MAC Me Over!

Έξι σαν κι εμάς…
Το όλο concept ξεκίνησε σαν on line διαγωνισμός στον οποίο αυτοί που συμμετείχαν καλούνται να συμπληρώσουν την εξής πρόταση: “MAC Me Over. Because…” Έπειτα, ο James Jager, Senior Vice President και Creative Director της MAC, επέλεξε τους έξι νέους stars που ανέδειξε η MAC βάσει αυτού που είχαν απαντήσει και η μεταμόρφωση ξεκίνησε.

Before- After

Xee Lo

Shirley Daley

Sharon Marcus

Rachel Martinez

Nicole Di Crescenza

Marc Saisselin

H Φθινοπωρινή συλλογή MAC
Η νέα συλλογή μακιγιάζ της αγαπημένης μας MAC χωρίζεται σε τρεις βασικές κατηγορίες, όλες συγκεντρωμένες παρακάτω (ξέρουμε ότι αγαπάς τη MAC όσο εμείς!)

Η basic σειρά της συλλογής αποτελείται από nudes και ροζ αποχρώσεις (κάποιες από αυτές είναι limited edition) που είναι τα αγαπημένα και του art director

Η συλλογή Black Trend της σειράς MAC Me Over με τα έντονα χρώματα της σεζόν

Tέλος, η τρίτη και η τελευταία συλλογή μακιγιάζ της σειράς MAC Me Over λέγεται Icelandic Cool και αποτελείται από νέες, limited edition αποχρώσεις χρυσών και nude τόνων.

Λοιπόν, πώς σου φαίνεται η συλλογή μακιγιάζ της MAC; Ποια είναι η αγαπημένη σου; Στείλε το σχόλιό σου εδώ!

Read More

And More