Ζούμε ξανά στα 90’s! Δες τη νέα συνεργασία που ετοιμάζει η MAC!

Στην αρχή ήταν τα σκούρα κραγιόν που έβαζε η Kylie Jenner, μετά ήρθαν οι μπαντάνες και πιο μετά αυτό! Και πλέον δεν χρειάζεται να αμφιβάλλεις: τα 90’s επέστρεψαν!

Το huge νέο που επιβεβαιώνει την επιστροφή των 90’s είναι ότι τα MAC μετά την συνεργασία με τον Giambattista Valli (και αυτά τα φανταστικά κραγιόν που μπορείς να δεις εδώ) ετοιμάζουν μια ολοκαίνουρια συλλεκτική συλλογή με πρωταγωνίστρια την Selena Quantilla, αυτή την τραγουδίστρια παύλα icon των 90’s!

Η ανακοίνωση έγινε λίγες μέρες πριν μέσα από την επίσημη σελίδα της MAC στο instagram (κάνε οπωσδήποτε follow εδώ) και σύντομα θα σου έχουμε λεπτομέρειες από αυτά τα 90’s κραγιόν, μολύβια κουλουπού που ανυπομονώ να κρατήσω στα χέρια μου!

Εν τω μεταξύ κράτησε ότι αυτό το λανσάρισμα προέκυψε από το γεγονός ότι το ζήτησαν διακαώς οι fan της Selena Quintanilla (στα 90’s ήταν γνωστή ως Σελίνα) και ο James Gager, πρόεδρος της MAC δήλωσε σχετικά: “Ακούσαμε το πάθος και τον ενθουσιασμό των fan της Σελίνα και παρόλο που τα προϊόντα δεν έχουν βγει ακόμη, έχουμε στο μυαλό μας πολλά καφέ και κόκκινα κραγιόν και πολλές χρωματιστές σκιές!”.

Και ξαναλέω: α-νυ-πο-μο-νώ!

Read More

And More