WOW! Mad Men συλλογή μακιγιάζ από την Estee Lauder!

Έχω ένα καλό κι ένα κακό νέο! Ας ξεκινήσω από το πρώτο! Από τον Μάρτιο κυκλοφορεί η συλλεκτική συλλογή Mad Men από την Estee Lauder! Για όσους δεν γνωρίζουν το Mad Men είναι μια σειρά η οποία προβάλλεται με τεράστια επιτυχία στην Αμερική κι έχει κερδίσει Emmy και Golden Globe. Το story διαδραματίζεται στην Αμερική του 60 και έχει να κάνει με τις διαφημιστικές εταιρίες. Όσον αφορά την συλλογή, η υπάρχουσα φυσικά και εμπνέεται από τα trends της συγκεκριμένης δεκαετίας με τα φλογερά, κατακόκκινα χείλη και τα ροδαλά μάγουλα. Πιο συγκεκριμένα, στην συλλογή θα βρεις ένα κραγιόν σε Cherry απόχρωση κι ένα compact ρουζ σε Evening Rose, και τα δύο σε υπέροχα packaging!

Για δες…

Συμφωνώ μαζί σου ότι είναι τέλεια με όλη την ρετρό διάθεση που κουβαλάνε μαζί τους! Επίσης, μια δεύτερη σειρά θα κυκλοφορήσει με τον έκτο κύκλο του Mad Men το 2013.

Το δυσάρεστο είναι ότι η συγκεκριμένη limited edition έκδοση δεν πρόκειται να έρθει στην Ελλάδα. Μπορείς μόνο να την βρεις μέσω του official site της Estee Lauder (δεν είναι ξεκάθαρο αν το shipping περιλαμβάνει και την χώρα μας). Αλλά παρ’ όλα αυτά και δεδομένου ότι είμαι φύσει αισιόδοξος άνθρωπος, η Estee Lauder έρχεται αυτό τον μήνα με την ολοκαίνουρια Bronze Goddess σειρά. Ναι, αυτή την οποία αδημονούμε να δούμε και να αποκτήσουμε κάθε τέτοια σεζόν! Σου έχω νέα με τέλεια χρώματα, υφές και αρώματα! Stay tuned και θα τα μάθεις όλα πολύ, πολύ σύντομα!

Read More

And More