Breaking news! Τα επαγγελματικά πινέλα της Make Me Up τώρα με έκπτωση 50%!

Αν έπρεπε να κρατήσω μια και μόνη συμβουλή σε σχέση με το μακιγιάζ από όλα όσα με έχουν διδάξει οι top make up artists οοοολα αυτά τα χρόνια, αυτή δεν θα ήταν άλλη από το να κάνω μακιγιάζ με τα σωστά πινέλα! Και είναι ένα test που μπορείς να κάνεις εύκολα και μόνη σου. Αρκεί να δοκιμάσεις να κάνεις ένα μακιγιάζ χρησιμοποιώντας σαν εργαλείο μόνο τα χέρια σου κι ένα μακιγιάζ με επαγγελματικά πινέλα. Το αποτέλεσμα είναι εντελώς διαφορετικό στην μια και την άλλη περίπτωση.

Από την άλλη, όμως, μπαίνει και ο παράγοντας budget. Όλες ξέρουμε ότι τα επαγγελματικά πινέλα κοστίζουν και πως για να αποκτήσουμε αυτά που έχουν οι επαγγελματίες στο νεσεσέρ τους θα πρέπει να ξοδέψουμε μια μικρή περιουσία. Και κάπου εδώ ήρθε η ώρα να μοιραστώ μαζί σου αυτό το huuuuugeeee νέο! Τώρα μπορείς να βρεις τα επαγγελματικά πινέλα της Make Me Up στη μισή τιμή! Και παρακάτω σου έχω όλα τα info: ποια είναι, πόσο κοστίζουν και πως μπορείς να τα παραγγείλεις αυτή την στιγμή on line!
PS: Η προσφορά θα ισχύσει για λίγες μέρες, οπότε αν ήμουν στη θέση σου θα βιαζόμουν (βλέπεις, εγώ έχω φροντίσει κι έχω κάνει ήδη την παραγγελία μου!).

Σετ 13 πινέλων Natural Hair Pink: Από €95.00 τώρα €44.99

Σχεδιασμένα για να ταιριάζουν στις ανάγκες των επαγγελματιών και των σπουδαστών επαγγελματικού μακιγιάζ. Η σειρά επαγγελματικών πινέλων Brush Essentials είναι τόσο λειτουργική όσο και καλαίσθητη παρέχοντας την ιδανική εφαρμογή και φινίρισμα.

Κάνε δικό σου τώρα το σετ πινέλων με ένα κλικ εδώ

Σετ 13 πινέλων με φυσική τρίχα σε θήκη με φερμουάρ: Από €95.00 τώρα €44.99

Για επαγγελματίες, μαθητευόμενους αλλά και για προσωπική χρήση. Περιλαμβάνει 13 πινέλα από συνθετική και φυσική τρίχα μέσα σε βυνίλ θύκη σε ροζ απόχρωση με φερμουαρ.

Κάνε δικό σου τώρα το σετ πινέλων με ένα κλικ εδώ

Σετ 15 πινέλων σε θήκη: Από €100.00 τώρα €50.00

Μοναδικό σετ 15 τεμαχίων από τα καλύτερα πινέλα Brush Essentials ιδανικά για το ξεκίνημα ενός makeup artist

Κάνε δικό σου το σετ πινέλων με ένα κλικ εδώ

Read More

And More