WT***! Αυτή η make up artist βάφεται με καραμέλες- ζελεδάκια και παγωμένο τσάι!

Δεν ξέρω από πού να πιάσω αυτό το video tutorial που ήταν κάπως… σαρωτικό ως προς τα εγκεφαλικά μου κύτταρα! Ας το πιάσω, λοιπόν, από τα βασικά! Υπάρχει αυτή η ψαγμένη σειρά, το Orange is The New Black που παρακολουθούν κάποιοι με μανία (κι εδώ στο TLIFE κάποια κορίτσια) και που μιλάει για κάποιες φυλακισμένες αλλά όλο αυτό από μια κωμική σκοπιά. Και υπάρχει και αυτή η ψαγμένη και αρκετά εκκεντρική make up artist που βλέπεις εδώ, η Jamie Greenberg που αντλώντας έμπνευση δημιούργησε αυτό το video tutorial για το πώς να κάνεις μακιγιάζ αν δεν έχεις πρόσβαση σε καλλυντικά, όπως τα κορίτσια του Orange is The New Black!

Γι’αυτό το video tutorial, λοιπόν, χρησιμοποίησε κάμποσα… παράδοξα μέσα όπως καραμέλες- ζελεδάκια που τις φόρεσε σαν σκιά και ice tea σε σκόνη που το έβαλε σαν κραγιόν! Αλλά καταλαβαίνεις πως και όλο αυτό το video tutiorial πρέπει να το αντιμετωπίσεις από μια επίσης κωμική σκοπιά και να μην λάβεις καθόλου σοβαρά υπόψιν σου όσα θα δεις.

Με άλλα λόγια: ΔΕΣ ΤΟ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ! Εγώ απλώς στο μεταφέρω γιατί είχε άπειρα views μέσα σε μια μέρα, 230 likes μέχρι αυτή την στιγμή που πληκτρολογούνται αυτές οι γραμμές, και γιατί να, δεν θέλω να μένεις ανενημέρωτη για όλα εκείνα τα παράξενα που συμβαίνουν στο εξωτερικό!

BTW: Εσύ έχεις ανακαλύψει κάποιον… παράδοξο τρόπο για μακιγιάζ; Ή όποιο παράδοξο beauty μυστικό; Αν ναι, μοιράσου το μαζί μας εδώ!

Read More

And More