Η Make Up Forever κάνει casting σε πραγματικές γυναίκες! Το καλύτερο; Η νέα καμπάνια θα είναι αρετουσάριστη!

Πολλά έχουν ακουστεί κατά καιρούς για τις ρετουσαρισμένες photos και ακόμη περισσότερες μηνύσεις έχουν γίνει σε μεγάλες εταιρίες καλλυντικών ότι παραπλανούν το αγοραστικό τους κοινό προβάλλοντας τόσο ρετουσαρισμένες φωτογραφίες (δεν θα πω ονόματα!).

Αντίθετα σε όλα αυτά πηγαίνει η Make Up For Ever. Τα βρίσκεις στην Ελλάδα αποκλειστικά στα Sephora και πρόκειται για κορυφαία επαγγελματικά προϊόντα μακιγιάζ. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή:

Η Make Up For Ever αναζητά ανάμεσά μας το επόμενο μοντέλο που θα πρωταγωνιστήσει στην επόμενη συλλογή HD (High Definition). Η διαδικασία είναι πολύ απλή αρκεί να ανεβάσεις photo σου εδώ! Το μεγαλύτερο, θέμα, όμως εδώ (πέρα από το γεγονός ότι επιστρέφουμε πλέον στην φυσική ομορφιά!) είναι ότι οι φωτογραφίες από το shooting θα κυκλοφορήσουν εντελώς α-ρε-του-σά-ρι-στες! Ο λόγος; Η νέα σειρά που περιλαμβάνει foundations, primers και πούδρες υπόσχεται θεαματική αλλά και φυσική ταυτόχρονα κάλυψη κάθε ατέλειας!

Και για να το έχεις σε εικόνα: αυτή είναι η σειρά HD από την Make Up For Ever που μπορείς να βρεις στα Sephora!

Ας το συζητήσουμε!
Πώς σου φαίνεται η ιδέα εταιρίες να χρησιμοποιούν κορίτσια σαν εμάς για τις καμπάνιες τους και όχι μοντέλα; Έχεις κουραστεί να βλέπεις ρετουσαρισμένες photo παντού; Στείλε το σχόλιό σου εδώ!

Read More

And More