4 top οίκοι ομορφιάς προτείνουν τα πιο glamorous εορταστικά μακιγιάζ!

Ποιος είπε ότι τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή των παιδιών; Οι μεγάλοι οίκοι καλλυντικών έχουν ήδη λανσάρει στα καταστήματα τις limited edition σειρές μακιγιάζ τους που μας περιμένουν να τις ανακαλύψουμε γεμάτες… παιδικό ενθουσιασμό. Από την άλλη, αυτές τις μέρες όλες αναζητούμε ένα look ξεχωριστό και glamorous για το ρεβεγιόν αλλά και τις υπόλοιπες εορταστικές μας εξόδους. Τι καλύτερο, λοιπόν, από το να εμπνευστούμε από τα grande visual των εταιριών οι οποίοι για κάθε μακιγιάζ τους επιστράτευσαν τους top make up artist ανά τον κόσμο. Είδαμε πολλά, ξεχωρίσαμε όμως τα έξι αγαπημένα μας! Εσύ, ποιο από τα παρακάτω μακιγιάζ θα επιλέξεις (pff! Με τόσες υπέροχες προτάσεις ακόμη προσπαθώ να καταλήξω!).

Εxtravagant beauty από την Estee Lauder

Extravagant είναι ο τίτλος της συλλεκτικής σειράς μακιγιάζ της Estee Lauder και όχι τυχαία, αφού αυτό το look πρόκειται να εκτοξεύσει την ομορφιά σου στα ύψη! Βασίζεται στην καθαρή, σχεδόν αλαβάστρινη επιδερμίδα ντυμένη με λάμψεις, διακριτικά μακιγιαρισμένα μάτια και κατακόκκινα χείλη. Ένα look που επιμελήθηκε ο Tom Pecheux, κορυφαίος make up artist.
How to: Για να πετύχεις την λάμψη στα μάτια δοκίμασε από την παλέτα Extravagant Gold άπλωσε σε όλο το κινητό βλέφαρο σαν βάση την σκιά που θα βρεις στην παλέτα κάτω αριστερά. Για να δημιουργήσεις βάθος άπλωσε την χρυσή σκιά στο κόκαλο του φρυδιού. Φώτισε την εσωτερική γωνία του ματιού με την σκιά που θα βρεις πάνω αριστερά στην παλέτα και έπειτα άπλωσε μάσκαρα και χτένισε τα φρύδια σου με ανοδική φορά. Συνέχισε βάφοντας τα χείλη σου κόκκινα.

Λαμπερή και ακαταμάχητη από τον Yves Saint Laurent

O οίκος Yves Saint Laurent οραματίζεται την γυναίκα των γιορτών πιο λαμπερή από ποτέ! Το μακιγιάζ βασίζεται στους γήινους τόνους, επικεντρώνεται στα μάτια, ενώ το highlighter έχει την τιμητική του. Εξάλλου, προϊόν κλειδί της εορτασρικής σειράς μακιγιάζ είναι Touche D’Or Pur
Ηοw to: Το μυστικό σε αυτό το look είναι να τοποθετηθούν σωστά οι λάμψεις. Χρησιμοποίεισαι το highlighter στη μύτη, στα μάγουλα και στο πηγούνι κάνοντας όμορφα σβησίματα. Έτσι, θα δώσεις υγεία και φως στο πρόσωπό σου.

Strawberry Fudge από την Clinique

Eίναι το look που θα επιλέξω οπωσδήποτε στις απογευματινές μου βόλτες για shopping και “μαζί του” θα διαλέξω τα δώρα για τους αγαπημένους μου! Αυτό το μακιγιάζ της Clinique που εμπνεύστηκε από την δημοφιλή διπλή σκιά ματιών Colour Surge Εye Shadow Duo βασίζεται στις πλούσιες σοκολατένιες καφέ αποχρώσεις και στον συνδυασμό τους με το ροζ.
Ηοw to: Η limited edition παλέτα με σκιές και ρουζ Strawberry Fudge Holiday Compact θα γίνει το όπλο σου για να πετύχεις το μακιγιάζ αυτό! Επίλεξε την ανοιχτή καφέ σκιά για όλο το κινητό βλέφαρο και τη ρίζα του κάτω βλεφάρου και χρησιμοποίησε την πιο σκούρα για την εξωτερική γωνία. Χαμογέλασε στον καθρέφτη σου και με γρήγορες κινήσεις τοποθέτησε το ρουζ ακριβώς πάνω στα μήλα.

Δροσερή και juicy από τον οίκο Chanel

O Peter Philips, global creative director της Chanel, εμπνέεται από τις απαγορευμένες απολαύσεις και το αποτέλεσμα είναι glamorous αλλά ταυτόχρονα δροσερό, ανάλαφρο και υγειές.
How to: Πέρα από τα smokey μάτια, το ενδιαφέρον εδώ στρέφεται γύρω από τα ροδαλά μάγουλα και τα ζουμερά χείλη. Και δεδομένου ότι στα best sellers του οίκου ανήκουν πάντα τα βερνίκια της Chanel, δοκίμασε το limited edition βερνίκι no 547, Pulsion.

Read More

And More